Zdravím, co to tam má Zakk na zemi za efekt? Když si to zastavíte na čase 1:25, uvidíte mezi krabičkami jeden zelený boss efekt... a já za boha nemůžu přijít na to jakej to je...
(že by to byl starej bosáckej chorus z japan?
To podle mě není TS...neodpovídá ani moc tvar krabičky...napřed jsem si myslel že je to TR-2 od Bossu na první pohled, ale pak jsem se podíval a ten má 3 potáky...vikicek píše:Ale jen s 2ma knobama?pupack píše:jojo navic tam řika "you´ve got tuby sound" podle me to je tubescreamer pred wahem
na druhou stranu když koukam znova a znova na to video tak mi ten efekt přijde spíš víc do modra než takhle zelenej jako teh phaser... a jinou modro/zelenou krabku od boss s 2 potakama sem zatim nenasel tak nevim..ondies píše:no ten phaser tam zatím sedí nejlíp... ale před wah?ale vzhledem určitě pasuje...
něco takového?pupack píše:na druhou stranu když koukam znova a znova na to video tak mi ten efekt přijde spíš víc do modra než takhle zelenej jako teh phaser... a jinou modro/zelenou krabku od boss s 2 potakama sem zatim nenasel tak nevim..ondies píše:no ten phaser tam zatím sedí nejlíp... ale před wah?ale vzhledem určitě pasuje...
S tim chrusem naprosto souhlasim, ale nevim jak si o tom tak presvecenej z toho videa Zakk Wylde's GEAR kdyz tam uz pouziva ten Superchorus...zakk_wylde píše:Je to BOSS chorus http://cz.youtube.com/watch?v=v0AA1VsPa ... re=related