Nejlevnější stojan na bubínek
Pravidla fóra
Nejlevnější stojan na bubínek
Zdravím, nejsem bubeník, ale zkoušel jsem u kamaráda-začátečníka nové staré bicí....hodně staré (tak 10-15 let) a jak jsem tak hrál, zlomil se stojan na snare bubnu, či jak se přesně jmenuje, a tak bych potřeboval radu, kde se dá takový stojan nejlevněji sehnat. Viděl jsem nejméně za 900, což je i tak moc (zhruba nákupní cena oněch bicích
) děkuji za odpověď kde sehnat
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Nejlevnější stojan na bubínek
Hledej hlavně po bazarech. Pokud budeš shánět v obchodě nový, není to problém, no ta cena co píšeš je za nový snare stand opravdu nízká.Empyrean píše:Zdravím, nejsem bubeník, ale zkoušel jsem u kamaráda-začátečníka nové staré bicí....hodně staré (tak 10-15 let) a jak jsem tak hrál, zlomil se stojan na snare bubnu, či jak se přesně jmenuje, a tak bych potřeboval radu, kde se dá takový stojan nejlevněji sehnat. Viděl jsem nejméně za 900, což je i tak moc (zhruba nákupní cena oněch bicích) děkuji za odpověď kde sehnat
Hodně štěstí při lovu na bazarech...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "