Nejlevnější stojan na bubínek

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Empyrean

Nejlevnější stojan na bubínek

Příspěvek od Empyrean »

Zdravím, nejsem bubeník, ale zkoušel jsem u kamaráda-začátečníka nové staré bicí....hodně staré (tak 10-15 let) a jak jsem tak hrál, zlomil se stojan na snare bubnu, či jak se přesně jmenuje, a tak bych potřeboval radu, kde se dá takový stojan nejlevněji sehnat. Viděl jsem nejméně za 900, což je i tak moc (zhruba nákupní cena oněch bicích :D ) děkuji za odpověď kde sehnat
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Nejlevnější stojan na bubínek

Příspěvek od Monikad »

Empyrean píše:Zdravím, nejsem bubeník, ale zkoušel jsem u kamaráda-začátečníka nové staré bicí....hodně staré (tak 10-15 let) a jak jsem tak hrál, zlomil se stojan na snare bubnu, či jak se přesně jmenuje, a tak bych potřeboval radu, kde se dá takový stojan nejlevněji sehnat. Viděl jsem nejméně za 900, což je i tak moc (zhruba nákupní cena oněch bicích :D ) děkuji za odpověď kde sehnat
Hledej hlavně po bazarech. Pokud budeš shánět v obchodě nový, není to problém, no ta cena co píšeš je za nový snare stand opravdu nízká.

Hodně štěstí při lovu na bazarech... :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“