tluste E dela bordel
Pravidla fóra
tluste E dela bordel
mam takovej problem, kdyz hraju powery nebo i normalni akordy, tlusty e je takovy nevirazny, zahuhlany, ale fakt hodne....ted sem to podladil cely vo pulton a ejhle, ecko v pohode... nevite cim to muze bejt?
________
Rock'n'Roll !!!
Rock'n'Roll !!!
Co to je za kejtru-jak vysokej máš dohmat-máš snímač dostatečně blízko-dělá to i na suchohagridek píše:prave ze struny sou novy..
Těch vlivů je tuna a klidně se může stát to,co napsal Dark.
Zkus poladit a když se to nezmění,tak pokud to vyloženě nevadí budeš se s tím muset smířit.Dokonalej nástroj neexistuje
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Jestli máš strata, zkontroluj jestli se to děje i na sucho a kdyžtak si trochu pohraj s výškovým nastavením struny. Pokud to při podladění zmizí, pravděpodobně je struna příliš vysoko nad snnímačem, ale může to být také čímkoli jiným. E na D struně (tedy o oktávu výš) hraje dobře?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Podobný problém jsem měl u Jolany Vikomt... pomohlo dát výš snímač a hned jsou ty tóny výrazný, ale pořád pěkně kulaťounký a jemný (jak to chci). Zkus to taky....
btw: Ale mám to zapojený do homemade rádia (ještě z dob minulýho režimu, takže na z 99% Tesla součástky, což tomu dává ten krásnej Tesla sound, na kterej ani marshalové nemaj )
btw: Ale mám to zapojený do homemade rádia (ještě z dob minulýho režimu, takže na z 99% Tesla součástky, což tomu dává ten krásnej Tesla sound, na kterej ani marshalové nemaj )
Tesla sound je perfektní i v kombinaci se stratem, honím to přes Transiwatt 140 Studio a bedničky, perfektní na covery od Pink Floyd, blues obecně, ale i s mírným zkreslenímPikus píše:Podobný problém jsem měl u Jolany Vikomt... pomohlo dát výš snímač a hned jsou ty tóny výrazný, ale pořád pěkně kulaťounký a jemný (jak to chci). Zkus to taky....
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.