IBANEZ RG 370DX Zkušenosti

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
franta46

IBANEZ RG 370DX Zkušenosti

Příspěvek od franta46 »

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s IBANEZ RG 370DX (na jaký styl se hodí, zda se rozlaďuje, jak jsou na tom snímače, jestli je krk šroubovaný nebo lepený atd..). Na IBANEZ GRG 270B se celkem dost nádavá, tak by mě zajímalo jak je na tom RG 370DX. Ještě mě napadlo kdybych si měl volit mezi IBANEZ RG 370DX a Epiphone Les Paul Standard co by bylo lepší? Díky :D
Brizik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brizik »

čus man... hele za mě osobně ta Ibanezka 370 , jsem s ni naprosto spokojenej. celkem rychlej krk, za paku se da tahat a drží furt. Snímače mám puvodní co tam byly INF a taky spokojenost, něni to sice uplnej zazrak, jako třeba dražší, ale špatný rozhodně nejsou. Osobně bych řekl, že to je taková všestranější kytara. Já Osobně hraju HC, ale i si zahraju nějakej kousek od Wohnoutu, nebo něco jemějšího, a neni to špatný... A kdybys chtěl tak za 6700 jednu prodavam:)
Ibanez RG370DX, Laney LX120TWIN, Zoom 707II
Akustika SX DG1K
Brizik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brizik »

i když bych teda vlastně řekl, že to jsou rozdilný kytary:) a jde o to jak to tremolo využiješ či ne e :)
Ibanez RG370DX, Laney LX120TWIN, Zoom 707II
Akustika SX DG1K
bandac

Příspěvek od bandac »

Mezi Ibanezem a Epi LP je dost velkej rozdíl, měl bys to vyzkoušet co ti padne lépe do ruky. DLe mého názoru se hraje na každou jinak :lol:
Ele.kytary : Gibson LP Standard, Ibanez GRG270DX,
Akustiky : Mistr Alfred Pardc, Stagg A1012
Head : Marshall JCM 2OOO, TSL 100
Box : Mashall 1960 BX
Efects : Digitech GNX 4,Dunlop CryBaby
Kombo : Marshall Valvestate 8040
Drobák

Příspěvek od Drobák »

No jde o to jestli chceš mít superstrata nebo LP,jakej ti padne profil krku a tak....
každopádně ibanez to neni špatná,možná trochu mastná...
myslim že za těch 10-11 000 už se dá sehnat bazarová PRS custom a podobný mašiny,cort M600 koupíš za ty prachy novou,jde jen o to jakou kytaru si představuješ,ale s tou ibanezkou chybu neuděláš...
dlabajíč

Ibanez 370 dx

Příspěvek od dlabajíč »

Můj bratranec má tuhle ibanezku.... párkrát jsem si ji vypůjcil. Je to hodně slušný nástroj, který má díky snímačum INF pěkný zkreslený zvuk, který se hodí nejvíc na metal, nebo hodně tvrdý styl. zvuk je dost konkrétní a i dynamika snímačů je dobrá. Navíc se nerozlaďuje a má floyd roseku se zamykáním. Zkrátka metal na tom můžeš prasit jak chceš. Na čistý kanál se mi to ale moc nelíbilo. styl jako nirvana, metalica nothing else matters, blues, nebo jazz vůbec... možná je to tím že jsem na to hrál jen přes tranzistorový stack behringer a zvuk nebyl tak kulatý jak bych chtěl... Každopádně u epiphonu les paul bych se taky zastavil... je to slušný nástroj, nicméně zkušenosti nemám, jen z vyprávění.... ale za ty peníze koupíš i lepší les paul...(můj osobní názor) chce to jen vybírat.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez 370 dx

Příspěvek od vikicek »

dlabajíč píše: tranzistorový stack behringer a zvuk nebyl tak kulatý jak bych chtěl...
Panebože, to existuje?? :? :?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
dlabajíč

Re: Ibanez 370 dx

Příspěvek od dlabajíč »

Panebože, to existuje?? :? :?[/quote]

Jo a dokonce to není ani tak zlé... Jen ta značka je trochu "odpudivá"
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“