Mám problém moje fokuska se pořád převažuje na hlavu... tak mi kámoš kytarista řekl, at si dam nějake zaváži v pytlíku na jack při hraní ve stoje, jenže bych to chtěl vyřešit nějak jinak nevim jaký vliv by to mělo třeba na jack vstup... snažil jsem se dat třeba nějake olovo (diabolky) do prostoru kde jsou potáky bo je tam celkem dost místa, jenže místo už tam neni, protože jsem ty diabolky nasypal na lepicí pásku a udělal takové nudličnky s té pásky, aby se ty didiabolky nějak nehýbali a nechrastily a nedělali bugr na potakach, jenže je to malo.... jak by jste to vyřešily vy?
Převažování kytary
Pravidla fóra
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Převažování kytary
Předem se omlouvám, jestli už takové téma tady je snažil jsem se hledat, ale bez úspěchu...
Mám problém moje fokuska se pořád převažuje na hlavu... tak mi kámoš kytarista řekl, at si dam nějake zaváži v pytlíku na jack při hraní ve stoje, jenže bych to chtěl vyřešit nějak jinak nevim jaký vliv by to mělo třeba na jack vstup... snažil jsem se dat třeba nějake olovo (diabolky) do prostoru kde jsou potáky bo je tam celkem dost místa, jenže místo už tam neni, protože jsem ty diabolky nasypal na lepicí pásku a udělal takové nudličnky s té pásky, aby se ty didiabolky nějak nehýbali a nechrastily a nedělali bugr na potakach, jenže je to malo.... jak by jste to vyřešily vy?
potřebuju poradit bo mě to s**e a kvůli toho mě nějak nebavi hrat ve stoje, protože se musim furt na to přepadavani soustředit 
Kouám máš SG. Já jsem měl možnost hrát na dvě SG od Harley Benton a BaCH obě dělaly to samý, ale dalo se to eliminovat nějakým širším koženým řemenem, aby to mělo větší tření. Jinak nevím co se stim dá udělat. Třeba se tu ozve někdo zkušenější. 
Guitar: Harley Benton Strat
Bass guitar: Jolana Vikomt bass
Acoustic guitar: Cremona Luby
Amp: Crate FW 65
Effects: Digitech RP80
Cable: Rockcable by Warwick 6mm
Bass guitar: Jolana Vikomt bass
Acoustic guitar: Cremona Luby
Amp: Crate FW 65
Effects: Digitech RP80
Cable: Rockcable by Warwick 6mm
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Co já vím, tak skoro každá kytara má tendenci padat na hlavu... prostě hrubší řemen a nebo si zvyknout, mně to padání na hlavu nijak neomezuje.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
- 60'Rock_N'_Roll
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
mě jo jak mi to padá tak pak mam kytaru tak jak nechci a pak když se to snažim upravit a tak tak pak udělam nějakej přehmat a vypadnu z rytmu a je to prostě takové křečovité to hraní a to není dobré!wreptile píše:Co já vím, tak skoro každá kytara má tendenci padat na hlavu... prostě hrubší řemen a nebo si zvyknout, mně to padání na hlavu nijak neomezuje.
moje SG to nedělá, ale asi protože mám silný páš (předtím warwick, ted PWcko) co by to dělalo s tenkým pásem to nevím... jediné cojiného poradit než široký pás. popřípadě zámky na řemen, které ti drží pás asi o 1.5 cm dál od místa než by to bylo normálně, a tak se to převažování trochu zmenší...ondies píše:dělají tohle i kvalitnější SG třeba od Gibsona?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- 60'Rock_N'_Roll
Re: Převažování
a co radsi dat si zavazi na pytlik?Mjkl píše:tak mi kámoš kytarista řekl, at si dam nějake zaváži v pytlíku na jack při hraní ve stoje
Zkus silnejsi a režnější remen a dej si kytaru klidne o neco vys, treba jako Angus;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- Mjkl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převažování
to jsem zkoušel a nesedi mi to....jonas1 píše:a co radsi dat si zavazi na pytlik?Mjkl píše:tak mi kámoš kytarista řekl, at si dam nějake zaváži v pytlíku na jack při hraní ve stoje![]()
Zkus silnejsi a režnější remen a dej si kytaru klidne o neco vys, treba jako Angus;)
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
...převrat uchycení řemenu

St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Zdarec. Jelikož se o ni tak trochu zajímám, myslíte, že se tahle kytara bude převažovat, ppřípadě zkoušel ji někdo?
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 24:0:0:1:0

http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 24:0:0:1:0
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
LoL takové kytary u nás v Ostravě nenajdeš. Jediné, co tady mají je pár předražených kytar co tam visí už léta. nemají ji ani tady na kytarách.cz ... Všecky kytary co se mi líbí mám šanci vyzkoušet v okruhu 50 Km asi takovou, jako že na mě spadne do pár minut meteorit.Mjkl píše:já být tebou zajdu do shopu zeberu naky řemen a vyzkoušim
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- 60'Rock_N'_Roll
ale to prepadavaní bylo doopravdy moc veliký, třeba tak, že jsem tu kytaru musel tou rukou přidržovat. a to pak vadí.Disasterpiece píše:ty jsi vrah60'Rock_N'_Roll píše:já to SG standard držel na klíně a přepadávalo, takže ve stoje to muselo dělat taky![]()
Me napriklad prepadava baska kdyz sedim ale kdyz hraju ve stoje tak ne.