help se songem s kapodastrem (nemám capo)

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Zdenall

help se songem s kapodastrem (nemám capo)

Příspěvek od Zdenall »

lidi prosím jak mám zahrát toto http://www.guitartutee.com/j/jonas-brot ... -find-you/ když nemám capo....:(
Remy Bonjasky

Příspěvek od Remy Bonjasky »

No nejlepší by bylo si ten kapodastr pořídit, nebo něčim nahradit. Ale tim kapodastrem to má posonutý o 4 pražce to jsou 4 půltóny(2 tóny). Takže kdyby si to chtěl hrát bez kapodastru, tak si ty akordy posuň o dva tóny nahoru. Takže když je tam G tak tam bude H jestli jsem se nesekl. Ale nebude to ono nebude to znít jako na tom videu, ale mělo by to bejt to samý.
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

v podnělí kupuju :D tet sem o nahradil... takovou ocelovou sponou :D a je to ono :D akorád mám trocu těžký krk :D:D:
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moribundus »

Doporučuju si ten kapodastr koupit, stojí kolem 150kč. Je to ten nejlevnější, ale funguje. Jinak jsem teda koukal, že ty stránky jsou poměrně zajímavý. Je ham harmonie a ještě týpek co ti to zahreje. Pěkný.
Zdenall

Příspěvek od Zdenall »

řek bych že ten kapodastr je taky aby se to lechčí grál one? ja držím kytaru tyden v ruce poprvé v životě a utělal sem si tet ten kapodastr a jedu :D:D:D prostě paráda korád mě štve že perko a dvě packy stojí 500 :D
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moribundus »

No jo, nenaděláš nic, ale já mám fakt nějakej za pár šupů.
Remy Bonjasky

Příspěvek od Remy Bonjasky »

Viděl jsem i levnější než 150 kč. Většinou ty úplně nejlevnější jsou páskový, někdo říká, že struny zmáčknou nerovnoměrně, ale mě to za tu cenu připadá super. Mě stál asi 60 kč, jinak jsem ho viděl i za 20 kč od Staggu.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Remy Bonjasky píše:Viděl jsem i levnější než 150 kč. Většinou ty úplně nejlevnější jsou páskový, někdo říká, že struny zmáčknou nerovnoměrně, ale mě to za tu cenu připadá super. Mě stál asi 60 kč, jinak jsem ho viděl i za 20 kč od Staggu.
25, mám ho, a dá se použít úplně v pohodě. Ideální je na hraní venku, protože případná ztráta nebolí víc než rozlité pivo.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

woro90 píše:
Remy Bonjasky píše:Viděl jsem i levnější než 150 kč. Většinou ty úplně nejlevnější jsou páskový, někdo říká, že struny zmáčknou nerovnoměrně, ale mě to za tu cenu připadá super. Mě stál asi 60 kč, jinak jsem ho viděl i za 20 kč od Staggu.
25, mám ho, a dá se použít úplně v pohodě. Ideální je na hraní venku, protože případná ztráta nebolí víc než rozlité pivo.
rozlité pivo? vrahu! :lol: :lol:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Misto capodastru postav ukazovak (barre) a cvic - da se to zvladnout s velmi malymi odlisnostmi.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“