help se songem s kapodastrem (nemám capo)
Pravidla fóra
help se songem s kapodastrem (nemám capo)
lidi prosím jak mám zahrát toto http://www.guitartutee.com/j/jonas-brot ... -find-you/ když nemám capo....
- Remy Bonjasky
No nejlepší by bylo si ten kapodastr pořídit, nebo něčim nahradit. Ale tim kapodastrem to má posonutý o 4 pražce to jsou 4 půltóny(2 tóny). Takže kdyby si to chtěl hrát bez kapodastru, tak si ty akordy posuň o dva tóny nahoru. Takže když je tam G tak tam bude H jestli jsem se nesekl. Ale nebude to ono nebude to znít jako na tom videu, ale mělo by to bejt to samý.
- moribundus
- Kontaktovat uživatele:
- moribundus
- Kontaktovat uživatele:
- Remy Bonjasky
25, mám ho, a dá se použít úplně v pohodě. Ideální je na hraní venku, protože případná ztráta nebolí víc než rozlité pivo.Remy Bonjasky píše:Viděl jsem i levnější než 150 kč. Většinou ty úplně nejlevnější jsou páskový, někdo říká, že struny zmáčknou nerovnoměrně, ale mě to za tu cenu připadá super. Mě stál asi 60 kč, jinak jsem ho viděl i za 20 kč od Staggu.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
rozlité pivo? vrahu!woro90 píše:25, mám ho, a dá se použít úplně v pohodě. Ideální je na hraní venku, protože případná ztráta nebolí víc než rozlité pivo.Remy Bonjasky píše:Viděl jsem i levnější než 150 kč. Většinou ty úplně nejlevnější jsou páskový, někdo říká, že struny zmáčknou nerovnoměrně, ale mě to za tu cenu připadá super. Mě stál asi 60 kč, jinak jsem ho viděl i za 20 kč od Staggu.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge