Ibanez SRX300 nebo Yamaha RBX374

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět

Kterou baskytaru byste si vybrali?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

harm

Ibanez SRX300 nebo Yamaha RBX374

Příspěvek od harm »

Ahoj všichni. Chtěl bych Vás poprosit o radu, kterou z těchto baskytar bych si měl vybrat. Případně jaké s nimi máte zkušenosti.
Díky všem :D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

To není jednoduchý takhle poradit. Musíš napsat jakej styl hudby chceš hrát a jestli a jak jsi dobrej hráč. Prostě nějaký upřesňující informace.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
harm

Příspěvek od harm »

Díky za odpověď. Chtěl bych hrát něco okolo rocku. Jinak na basu jsem začátečník. Hraju 2,5 roku na el. kytaru a teď chci přejít na basu.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak na rock bych s výběrem souhlasil. Humbuckery se do rocku hodí. A co se týče těhdle dvou typů tak ti můžu poradit jenom trochu. Víc bych asi věřil tý yamaze. Co mi říkal prodavač v Music-Data v Brně když jsem sháněl novou basu tak, že Ibanezkama si projde hodně lidí, ale většinou ji časem dají pryč a kupují něco jinýho.Ale nemusí to být pravda, když ti padne do ruky tak proč ne. Ale je to potřeba vyzkoušet a zhodnotit na místě. Ti bude víc vyhovovat. Moc přesný informace jsem ti asi nedal, ale tak aspoň neco málo. :)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“