CHci si koupit snimace EMG81,ale s výmenou snimacu nemam zadne zkusenosti.
Je to tezke?
a jak na to?
pls. poradte mi
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t= ... +aktivn%EDMcYuri píše:nechtělo se mi zakladat novy tema, tak to hodim sem...
zejmá mě, jakej je rozdil mezi těma pasivnima snimačama od emg?
mezi těma EMG H1,EMG H2N, EMG H2A B...ceny jsou uplně stejny, tak by mě zajmalo v čem jsou jiný...?![]()
![]()
popřipadě jestli a jaky konkretně by se hodily na muj epiphone lespaul custom? hraju spiš tvrdší muziku a ten EMG bych chtěl ke kobile...ale i blues no,tak potom kterej snimač by byl idealni ke krku? chci važně kvalitu, tak nemusite psat jen cenově přijatelné RM pickups...vim , je toho trochu moc, ale v snimačich se nejvic nevyznam...předem dik
No bude to hlavně ve zvuku protože EMG-H1 B/N maj keramicky civky EMG-H2A B/N maj AlNico civky ostatně koukni semMcYuri píše:jo dik..to sem přehlidl....ale stejně by mě zajmalo jakej je rozdil mezi těma jednotlivejma pasivnima...?
Cort EVL Z4 má taky EMGnazaret píše:hele objevil sem na střední třídě kytar LTD-ESP kolem 7-8k snímače EMG-ESP??? Nevíte někdo co to má bejt? Nesjou to nějaké padělky, něco jako designed by?
Souhlasím. Ono ani snímače "designed by" nebývají špatné, ale rozdíl mezi nimi a HZ je.Dark Axel píše:EMG-ESP budou pravděpodobně kopie ve stylu Designed EMG které se dávají na některé Ibanezy okolo 11k nebude to asi hrát jako originál HZka (přirovnávám radši k pasivním EMG)