Fender Highway
Pravidla fóra
Fender Highway
Ahoj, nedavno mi přišla kytara fender highway...koupil jsem nový struny GHS 011 natahl je a tremolo uplne vyletelo nahoru...tak jsem tam koupil jeste dve pruziny zezadu. Ale hlavní je, že nevím jestli nejak nepokroutim krk tema novyma strunama ? Jestli nejsou moc silny nebo tak...mel jsem starou yktaru od Squieru a tam to bylo vse OK...predem diky za rady.
Re: Fender Highway
Od toho máš v krku výstuhu, aby se ti nezkroutil.vviston píše:Ahoj, nedavno mi přišla kytara fender highway...koupil jsem nový struny GHS 011 natahl je a tremolo uplne vyletelo nahoru...tak jsem tam koupil jeste dve pruziny zezadu. Ale hlavní je, že nevím jestli nejak nepokroutim krk tema novyma strunama ? Jestli nejsou moc silny nebo tak...mel jsem starou yktaru od Squieru a tam to bylo vse OK...predem diky za rady.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Myslíte tedy, že to krk nějak nepoškodí ?
Naposledy upravil(a) vviston dne 22.03.2009 16:53, celkem upraveno 2 x.
Jedna stála kolem 50 Kč, ale jsem z Chebu a kupoval jsem to v kamenném obchodě, tak nevím jak pořídíš ty. Jinak ono to moc nepomůže. Jestli si tam dáš 011 struny, tak se tremolo uplně přehně směrem k snímačům. Musel jsem ještě odšroubovat zadní stranu kytary a tam přitáhnout šrouby, na kterých jsou upevněný ty pružinky, jinak i kdybych jich tam dal 5 tak to nebude úplně sedět a budu tam mít rezervu, kterou nechci, protože hraju bez páky :o)
Pokud je normálně naladíš tak není proč, aby se krk nějak poškodil. 11ky jsou klasická tloušťka myslím
Takže klid, krku se nic nestane. Jak bylo řečeno, když se trošku prohne a zvedne se dohmat, seštelovat pomocí výztuhy.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem