Pozoun Stagg a nátrubek
Pravidla fóra
Pozoun Stagg a nátrubek
Zdravím všechny pozounisty a příznivce tohohle užasnýho nástroje,musím trošku oponovat na názory na tento nástroj,konkrétně Stagg,je pravda, že jsem musel vyzkoušet asi 3 nástroje,než mi jeden padl,ale je super a myslím si že je to ideální poměr cena výkon,ale jak říkám musí se vyzkoušet.ale mám jiný problém, nevím kde sehnat, nebo jak vyřešit nový nátrubek, protože pozoun má velkou díru, že amati nátrubek tam skoro zajede,doteď jsem hrál na původní a teď bych si chtěl pořídit nový a nevím jaký,nemáte někdo zkušenost s tímhle problémem?
- Metal Johny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozoun Stagg a nátrubek
chce to se vyjádřit jednodušeji, jestli jsem to dobře pochopil, máš trombon s širokou stopkou ("dírou") a nátrubek s úzkou stopkou. jednoduše se porozhlídni u nátrubků s širokou stopkou.
zkušenost s nátrubky amati nemám, takže to ti nic neřeknu. osobně ale používám nátrubek pro basový trombon 2G od firmy Bach a jsem velmi spokojen. ale... někdy je horší si vybrat správný nátrubek než správný nástroj.
zkušenost s nátrubky amati nemám, takže to ti nic neřeknu. osobně ale používám nátrubek pro basový trombon 2G od firmy Bach a jsem velmi spokojen. ale... někdy je horší si vybrat správný nátrubek než správný nástroj.
Shortly
Guitars
B.C. Rich Mockingbird Evil Edge
Ibanez Talman TCM-50
Bass Trombone
Stagg 77-TDB (Bach 2G Mouthpiece)
Tenor Recorder
Yamaha YRT-304B C
Guitars
B.C. Rich Mockingbird Evil Edge
Ibanez Talman TCM-50
Bass Trombone
Stagg 77-TDB (Bach 2G Mouthpiece)
Tenor Recorder
Yamaha YRT-304B C
Re: Pozoun Stagg a nátrubek
Jdeš pozdě, Kovový Honzo
Ale obecně platí, že pokud nejde o nějakou neskutečně výhodnou koupi za pakatel, že se to dá bez ztráty prodat dál, je potřeba zkoušet a zkoušet a vybrat si takový nátrubek, který je nejpohodlnější a leze z něj nejlepší tón.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...