Zdarec lidi...měl bych takovou prozbu.Chtěl bych se dozvědět co nejvíce o těchto hlavách.Kamarád mě pověřil at zjistim co nejvíce o CRATE a mě strašně zaujalo to PEAVEY tak pls napište jaká hlava ma jáké víhody a nevíhody,na jakej styl se nejvíce hodí.....no prostě vše co onich víte
Já mám zájem spíš o metalovou muziku a kamarád o rock až hardrock...a popřípadě v tejhle cenovej hranici doporučit něco co by odpovídalo našim hudebním stylům....
tak co se týká toho VK tak mě se to jeho zkreslení zdálo takové suché bez šťávy, sice po prvních hodinách hraní se zdá, že to hraje super, ale tento efekt brzo zmizí. Za tydle peníze jsou určitě lepší hlavy, o tom crate moc nevím, těžko bude mít tolik gainu jako VK.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Valveking sice hraje dobře, já si na něj nestěžuju, ale ta cena za kterou to teď prodávaj je nehorázná. Na tržišti týpek prodává za stejný peníze ENGL Thunder, což je už jiná kategorie.
Tu hlavu neznam, ale jestli má stejný zkreslení jako V50, tak já osobně bych od toho dal ruce pryč, to zkreslení je nechutný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Já prve nechápu, proč stovky, radši bych koupil padesátky komba, reprobox k nim dáš tak jako tak. Zkreslení crate komba je nic moc, ale s krabkou už je to jiná třída, a ten ENGL thunder z bazaru, na to bych se zaměřil