Bicí Pearl Target

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
štydli

Bicí Pearl Target

Příspěvek od štydli »

Koupil jsem si bicí Pearl Target a činely Paiste 101 Bress.Rád bych se zeptal na názor zkušených bicmenů jestli jsem udělal dobře?Myslím tím v této cenové relaci.Na netu jsem koukal že se pohybují okolo 11-13000kč a sada činelů okolo 4000.Rád bych podotknul že jsem je kupoval z druhé ruky ale dotyčný na ně snad vůbec nehrál,podle mě mají odehráno tak 5hodin. Například činel crash 16" nebyl hraný vůbec protože neměl druhý stojan,ten jsem si přikoupil.Bicí nemají žádný škrábanec,prostě jsou jako nové.Hlavně mě překvapila cena,vše jsem koupil za 6000,-kč.Je pravda že jsem 2měsíce ležel na stránkách inzerce ale myslím si že se to za tuto cenu vyplatilo.Měl sem i zájemce který byl ochotný to koupit za 11000kč,to bych ale neudělal protože jsem rád že je mám.Vím že to jsou nejnižší řady pearlů ale doufám že to není snad zas uplný šrot.Prosím o objektivní názor,díky.Jinak zde jsou parametry:Bicí Souprava Pearl Target v rozměrech velký buben 22" přechody 12" a 13" kotel 16" + 14" esák včetně HW ,činely Paiste Bress Hit-Hat 14",crasch 16",Ride 20".
pehve

Příspěvek od pehve »

tak je to nejnižší řada se vším všudy-kování, hw, materiál, zpracování... do nových bych nešel ale za ty love koupils dobře :!: Každej kdo začíná (předpokládám že začínáš) nepotřebuje na naučení víc než tohle.
Hodně štěstí!
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

nechci být zlá, ale jsou to vyhozený peníze za šunt.
Jak tyhle laciný Paisty, tak Pearl Target sada jsou tak na parádu.

Sorry, ale fakt to nástroj jen na pohled připomíná. měl sis raději koupit něco jiného ohraného, třebas se škrábanci, no vybírat hlvně podle zvuku, ne vzhledu...
Pokud to opravdu od tebe někdo chce koupit za 11 litrů - udělej to!!
Obratem koupíš něco kvalitnějšího. To co máš už nejspíš ani za těch 6 tisíc už nikomu asi neprodáš.. :?
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Příspěvek od pehve »

no tak za šestku i s plechama na naučení techniky to bych chtěl vidět co bys udělala za lepší kšeft..jinak o kvalitě se hádat nebudu, to je snad jasný!
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:no tak za šestku i s plechama na naučení techniky to bych chtěl vidět co bys udělala za lepší kšeft..jinak o kvalitě se hádat nebudu, to je snad jasný!
To máš pravdu.
No já vždy koukám i na obchodní stránku věci. Když koupí nějaké solidní Amátky z páté ruky, za 4-5 táců, naučí se na tom taky a za tu samou cenu to jistě i prodá za rok, za dva...
Tuhle věc už za tu cenu neprodá, leda by našel nějakýho šmoulu, co ví kulové co koupit, tak za to ty prachy zbytečně vysolí...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
štydli

Příspěvek od štydli »

co ty sonor force 507? nejsou taky nějak drahý a říká se že jsou dobrý?
pehve

Příspěvek od pehve »

tak amati to je osvědčená začátečnická kvalitka :) (teda kromě plechů ty nemusím ani slyšet) tam je cena už léta ustálená

štydli:v týhle cenový skupině (10- 12 tis.) je to všechno prašť jak uhoď, někde je o kapku lepší hw, jinde jinej materiál nebo zpracování ale žádná supr kvalita to prostě není proto nehledej o něco lepší šunt než ten druhej, to nemá smysl.Stejně si nevybereš protože co hráč to jinej názor. Máš to na naučení, koupils levně, už je to doma tak hrej a časem poznáš jaký blány, jak ladit, tlumit, jak z toho dostat trochu zvuk.
tady je recenze

Nebo to prostřel za těch 11 a běž do škopků o jednu- dvě třídy vyšší z druhé ruky

o těch sonor 507 tady na foru najdeš trochu info, projdi si to
štydli

Příspěvek od štydli »

Tak díky,máš pravdu už je to pod střechou tak to řešit nebudu .
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“