Zdravim všetkých.Mate nikto nejake skusenosti s touto gitarou? dosť sa mi zapáčila a cena tiež nieje najhoršia 260eur.Bohužiaľ nikde si ju nemôžem vyskúšať.Plánujem si nejakú tu elektroakustiku zaobstarat do 300eur ale táto sa mi veľmi páči.Môžete niekto niečo o nej povedať?? ďakujem
To je elektrika s piezosnímačem a speciálním komorovým systémem umožňujícím chytat zpětnou vazbu i potichu Tyhle věci nikdy nehrály.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Tak tak, nedovedu si predstavit kytaru s takto ochuzenym telem, jak na ni nekdo hraje u taboracku
Na koncerty a do zkusebny ale asi dobra, i kdyz..na o staci elektrika.
Tak tuhle maj u nás v Plzni u Houdka. Hraje to strašně na můj vkus. Myslím, že za ty peníte seženeš mnohem lepší. Ten tvar je taky divnej. Neumim si přestavit country muže, jak s tímhle hraje country
Ahoj a co hraješ?Budeš na ni hrát sám,nebo s kapelou?Pokud s kapelou,jumbo nedoporučuji,radši dreadnought.Pokud budeš hrát sám,tak v této cenové relaci už zvuk stojí docela za to,ale pozor na zpětnou vazbu!
Ten fender i ta ibanez už by nemusely být špatný. Doporučil bych ti ještě se podívat po bazarových Seagull nebo Furch. Jsou to už kvalitní nástroje s velice dobrým zvukem. Ještě je tu jeden topic o kytarách LAG a dost se ty kytary chválí tak si to přečti a uvidíš..
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Bolo by to do kapely.Neviem povedat co to za hudba je to elektricka gitara,elektroakustika,klavir (piano ale aj klavesy) a bicie.Je to taka tvrda hudba v jemnom podani,to robi ten klavir a elektroakustika.Napajal by som ju na elektro akust kombo.to si tiez planujem kupit. asi toto. http://kytary.cz/crate-durango-ca120dg/ ... 99:0:0:1:0. ale casu mam dost neponahla to.