Elektrická kytara ALEXI-200
Pravidla fóra
Elektrická kytara ALEXI-200
zdar lidi........nevite neco o tyhle kytare? mam slabost pro tyhle kytary tahle se mi hodne libi bojim se ale toho tremola miste ze bude drzet ladeni?
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 49:0:0:1:0
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... 49:0:0:1:0
- 60'Rock_N'_Roll
Nechápu, proč hned se dvěma humama.
Já vim, že víc možností(zvukově), ale mnoho kytaristů hraje na kytaru s jedním Humem a hraje to skvěle.
Jinak ke kytaře - Já bych se toho nebál. Myslím, že od ESP-LTD bych se nebál žádný kytary. Ladění držet bude (zámky). Snímač taky v pohodě.
Jen bych si ji nejdřív vyzkoušel v obchodě, páč bych si nebyl jistej pohodlností při hraní v sedě.
Já vim, že víc možností(zvukově), ale mnoho kytaristů hraje na kytaru s jedním Humem a hraje to skvěle.
Jinak ke kytaře - Já bych se toho nebál. Myslím, že od ESP-LTD bych se nebál žádný kytary. Ladění držet bude (zámky). Snímač taky v pohodě.
Jen bych si ji nejdřív vyzkoušel v obchodě, páč bych si nebyl jistej pohodlností při hraní v sedě.
Naposledy upravil(a) Horry dne 6.05.2009 17:33, celkem upraveno 1 x.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
2 Horry: omlouvam se polozil sem spatne otazku jasny sou tam zamky ladeni by drzet melo ale spis me zajima jestli se bude tremolo vracet do spravne polohy jak sou na tom tyhlety licenced floyd rose......
2 60'Rock_N'_Roll: jeden hum mi staci pri podladeni bych stejne krkovej snimac moc nevyuzil podle me........ jo kdyby se delala rr3 s 24 prazcema tak bych do ni asi sel
2 60'Rock_N'_Roll: jeden hum mi staci pri podladeni bych stejne krkovej snimac moc nevyuzil podle me........ jo kdyby se delala rr3 s 24 prazcema tak bych do ni asi sel
Jo, s těmahle Floydama nemám zkušenosti. Ale kámoš má taky licensed už asi dva roky na kytaře a všechno je v pořádku, účel to plní takovej, jak to plnit máspeedy12 píše:2 Horry: omlouvam se polozil sem spatne otazku jasny sou tam zamky ladeni by drzet melo ale spis me zajima jestli se bude tremolo vracet do spravne polohy jak sou na tom tyhlety licenced floyd rose......l
- 60'Rock_N'_Roll
A ty nevíš nic o seřizování Floyd Rose ?? Bylo by dobrý, kdyby jsi se s nim domluvil a on by to seřizoval přímo před tebou, abys věděl, co a jak. Abys nemusel při každým měnění strun chodit ke kytaráři.speedy12 píše:a evite nekdo kolik by stalo serizeni takovy kytary u kytarare? jinak dik moc za odpovedi vsem
- 60'Rock_N'_Roll
dělejte si, co chcete, jen vám řeknu proč.... ty kytaristi, o kterých povídáš mívají kytaru s jedním humem, pravda. Ale tyhle kytaristi, pokud vím, tak kytaru využívají poze jen na pár svých písniček, ve kterých snímač nezbyt. Pochybuju, že si u kyaru kupuje jen jako "one song guiar".... jinak, vím, že vpodlazení ho moc nevyužiješ, ale.... já bych bez něho byl eda nervózní....mě o je jedno.Horry píše:Nechápu, proč hned se dvěma humama.
Roope Latvala, Alexi Laiho mají kytary pouze s jedním humem(to je jenom příklad) a hrajou s nimi pořád. Žádný druhý hum, pouze jeden.60'Rock_N'_Roll píše:dělejte si, co chcete, jen vám řeknu proč.... ty kytaristi, o kterých povídáš mívají kytaru s jedním humem, pravda. Ale tyhle kytaristi, pokud vím, tak kytaru využívají poze jen na pár svých písniček, ve kterých snímač nezbyt. Pochybuju, že si u kyaru kupuje jen jako "one song guiar".... jinak, vím, že vpodlazení ho moc nevyužiješ, ale.... já bych bez něho byl eda nervózní....mě o je jedno.Horry píše:Nechápu, proč hned se dvěma humama.
tom delonge - blink 182 (fender i gibson)
Benji Madden - Good Charlotte (musicman)
Billie Joe Armstrong - Green Day (gibson lp junior)
Mike oldfield (starší věci - gibson SG junior)
těm všem i dalším stačí jeden snímač u kobyly a nestěžujou si
Benji Madden - Good Charlotte (musicman)
Billie Joe Armstrong - Green Day (gibson lp junior)
Mike oldfield (starší věci - gibson SG junior)
těm všem i dalším stačí jeden snímač u kobyly a nestěžujou si
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
já používám třeba krkovej jen na takový ty lahvově-středový sóla pro hraní tónů u krku.. na nic jinýho
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
-
HFeathers89
Hele je fakt super jak se tady dokážete hádat jestli jeden hum nebo dva. To už nechte na něm. Když se mu to líbí a stačí mu to, tak ať do toho de. Spíš bych se víc zabejval tim co je tam za snímač... Na to, že za tu kajtru chtěj skoro patnáct táců tak je tam ten dost podezřelej ESP LH-301.
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
-
HFeathers89
koukni třeba na tohle. Vim, že to neni singovaný od Laiho navíc to z firmou esp nemá nic společnýho, ale je to dost podobný tvarem a najdeš tam přesně ty snímače co právě laiho používá... No a co je největší peklo? Je to o 5000kč levnější!!!
http://www.musiccenter.cz/Cort-VX4V-BKM ... e/:3:28640
Jo jinak je u toho kufříček v ceně....
http://www.musiccenter.cz/Cort-VX4V-BKM ... e/:3:28640
Jo jinak je u toho kufříček v ceně....
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Elektrická kytara ALEXI-200
tak sem tu po delsi odmlce znovu........
chtel bych se zeptat ohledne tech tremol je vnich nejaky rozdil co se tyce kvality? s FR licenced zkusenosti nemam diky
chtel bych se zeptat ohledne tech tremol je vnich nejaky rozdil co se tyce kvality? s FR licenced zkusenosti nemam diky