Zdravím všechny kytaristy,
potřebuji poradit ohledně materiálu na výrobu pickguardu. Změní se nějak zvuk když bude místo plastu železný ? Když ano bude to výrazná změna ?
Nevazbilo by to s ním nebo nějaké další problémy ?
Předem díky za všechny reakce.
Železný pickguard
Pravidla fóra
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Čau, tak tohle téma mně taky zajímá.
V nejbližší době bych měl mít udělaný pickguard z leštěné nerezi.
Úskalí:
- zemnící smyčky
budeš asi muset všecko odizolovat aby jsi ten pickguard zemnil jen na jednou místě (je jedno kde), napadlo mně koupit si smršťovačky (nebo bužírky) daného průměru a prostě to nacpat na všecky šroubky a hlavičky, nejlíp sehnat plastové šrouby
u poťáků asi ty bužírky
Někdo tady něco říkal o nějakém odporu ale to jsem nepochopil ale z 1/100 a taky nerez se nedá pájet, teda raději to nebudu zkoušet!
- škrábance
pokud budeš něco šroubovat dávej bacha ať to nepoškrábeš
toŤ asi vše co mně napadá
Úskalí:
- zemnící smyčky
budeš asi muset všecko odizolovat aby jsi ten pickguard zemnil jen na jednou místě (je jedno kde), napadlo mně koupit si smršťovačky (nebo bužírky) daného průměru a prostě to nacpat na všecky šroubky a hlavičky, nejlíp sehnat plastové šrouby
Někdo tady něco říkal o nějakém odporu ale to jsem nepochopil ale z 1/100 a taky nerez se nedá pájet, teda raději to nebudu zkoušet!
- škrábance
Final Frontier
Ty podložky bych necpal jen pod šrouby,ale udělal bych lem komplet pod tim pickguardem.Z jednoduchýho důvodu: Nebude ti tam padat bordel a prach.Jaguar master píše:Čau, tak tohle téma mně taky zajímá.
Úskalí:
- zemnící smyčky
budeš asi muset všecko odizolovat aby jsi ten pickguard zemnil jen na jednou místě (je jedno kde), napadlo mně koupit si smršťovačky (nebo bužírky) daného průměru a prostě to nacpat na všecky šroubky a hlavičky, nejlíp sehnat plastové šroubyu poťáků asi ty bužírky
- škrábance
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele: