CB Drums?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
LeaD

CB Drums?

Příspěvek od LeaD »

Jsou dobré bicí značky CB Drums?
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

neznám.... mezi renomované značky to nepatří, takže moc nadějí bych tomu nedávala. Ale chtělo by to vidět, slyšet, osáhnout...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
JackLemon
Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JackLemon »

Když jsme u těhle značek mohl by mi někdo napsat soukromou zprávou officiální web DDRUM ? Nebo nějakej obchod přibližně kde by se bicí této značky mohli vyskytovat ? Pokud to vadí psát odkazy jsem tak soukromou zprávou do profilu...
Díky....
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku :)
Paličky jen a jen 5A hickor
Zbyna22

Re: CB Drums?

Příspěvek od Zbyna22 »

Rozhodně to nekupovat je to něco jak Stagg vůbec to nehraje. Jo jen tak mimochodem chci se zeptat neválí se někomu doma přebytečný činelový rameno CB DRums? NUtně bych ho potřeboval.Jo a kolik mm to má průměr ?
Monikad
Rádce

Re:

Příspěvek od Monikad »

JackLemon píše:Když jsme u těhle značek mohl by mi někdo napsat soukromou zprávou officiální web DDRUM ? Nebo nějakej obchod přibližně kde by se bicí této značky mohli vyskytovat ? Pokud to vadí psát odkazy jsem tak soukromou zprávou do profilu...
Díky....
http://www.music-city.cz/bici-nastroje/ ... f%5B%5D=31
http://www.ddrum.com/

První je pražská mega prodejna Music CITY kde to prodávají (mimo jiné)... druhý link je ofiko web značky.

Zdraví mistr Google!! najít to i trvalo kratší dobu než to tady napsat :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
JackLemon
Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JackLemon »

Mončo podívej se kdy jsem ten příspěvek psal :D:D Ale dobře díky :D
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku :)
Paličky jen a jen 5A hickor
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

JackLemon píše:Mončo podívej se kdy jsem ten příspěvek psal :D:D Ale dobře díky :D
Před rokem a měsícem... to jsem si všimla. Al to přece neřeší to, že si se na něco ptal a na tom diskuze končí....dál žádný příspěvek.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“