Line6 LowDown 15
Pravidla fóra
- Skořepný Šokátor
Line6 LowDown 15
http://www.musiccenter.cz/Line6-LowDown ... e/:3:32975 Co si myslíte o tomhle kombu? Mohli byste doporučit něco podobné ceny (do 4000)? Kámoš by něco takového chtěl na tvrdší styly zatím je začátečník. Díky moc za odpovědi.
fekál.
-
BUDAJ-31
Re: Line6 LowDown 15
toto kombo si idem kupit zajtra.hlavne z toho dovodu lebo ma to nejake efekty , dobry overdrive , nejake tie kanaly simulacie lampy a pod...skusal som vela komb ale toto ma asi najviac oslnilo,hlavne preto lebo ma to tie efekty ktore ma (envelope,overdrive,...) a aby som do dalsich efektov nemusel nejak investovat...
Hledal bych třeba něco s větším reprákem. Ale to je těžký s těmato penězma. Ale má to nějaký efekty a simulace. To se může na metálek hodit. Pokud je začátečník a chce s tím hrát jenom doma tak si myslím, že by neměl být nejmenší problém. Pokud, ale chce hrát s kapelou tak ať na tohle kombo rovnou zapomene. Na kapelu má hrozně malý výkon.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Malé repro a zabudované efekty to stačí aby mě to odradilo. Výkon 15W na doma stačí, ale jak už dlouho tvrdím, 8" rapro je minimum a zvuk na něm nestojí za příliš. Zabudované efekty se mužou hodit na vyblbnutí, ale stejěn nedosáhnou takové kvality jako krabička, navíc podle mě zbytečně přidávají na ceně.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Skořepný Šokátor
no ozvučení je relativní pojem... jestli to má "ozvučit" pokoj kde si bude hrát sám pro sebe tak to aji jo ale nic víc...Skořepný Šokátor píše:No.....ono bude stačit když to ozvučí jednu místnost...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Kiwi myslím si, že to bereš už moc profesionálně.KIWI píše:Malé repro a zabudované efekty to stačí aby mě to odradilo. Výkon 15W na doma stačí, ale jak už dlouho tvrdím, 8" rapro je minimum a zvuk na něm nestojí za příliš. Zabudované efekty se mužou hodit na vyblbnutí, ale stejěn nedosáhnou takové kvality jako krabička, navíc podle mě zbytečně přidávají na ceně.
i když jak to tak procházím tak tohle by možná bylo lepší, pokud mu nejde nějak moc o ty efetky.
http://kytary.cz/kustom-kba-30-x/98467/?SE5438:0:0:1:0
http://kytary.cz/baskytary/baskytarova- ... 79:0:0:1:0
http://kytary.cz/warwick-blue-cab-30-1/ ... 84:0:0:1:0
Takže asi ano, dá se nají i něco možná lepšího. Ovšem zvukově to chce určitě vyzkoušet.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
BUDAJ-31
akurat dneska som kupil to kombo.mal som inak nan zalusk uz dlhsie...inak co sa tyka o samotneho komba tak je to velmy dobre kombo , zvukovo mi pripominajuci Ashdown (hlavne Blue cab) aj zvuk celkom dobry (velmy su tam dobre bass reflexy ktore vedia vytiahnut dobre basy)...co sa tyka tych efektov tak envelope filter je trochu slabsi a na pasivkach basach skoro nepouzitelny ak by ste chcely len prstami hrat na envelope,a co sa tyka oktavera,chorusa a overdrive kanala tak velmy dobre...nato ze tam je taka cena tak to je velmy dobre kombo...
- Skořepný Šokátor
- Skořepný Šokátor
Zrovna jsem narazil na tohle kombo: http://kytary.cz/laney-baskytarove-komb ... 18:0:0:1:0 nebude lepší vzhledem k tomu,že má stejný reprák a výkon?
fekál.
-
BUDAJ-31
ja som mal Laney RB9 a este som hral na RB4 a RB3 a vsetko toto hralo tak isto (nie moc dobre) tak pochybujem ze by to hralo lepse ako ten Line 6...ak chces kombo s konkretnym zvukom tak skus Marshall MB15...je to velmy dobre kombo (aj ked som nan nazaciatku aj po case nadaval tak som zistil ze je jedno z naj kombo ake sku do 20W!) co sa tyka cleanu tohto komba tak ma zvlastnu farbu ktora pekne zobrazuje jasne vysky,stredy basy...na tom Line 6 su v clean kanale slabsie vysky a na inych mensich komba ktore som skusal tak prevazne boly slabsie vyski a basy a ten zvuk bol pomerne horsi...Tohto Marshalla sme skusaly s kamaratom ktory ma Fender Jazz bass 76,Rickenbacker a mnohe ine basy a tie basy natom hraly velmy dobre...Co sa tyka toho druheho kanalu tak to je simulacia lampy a tam si mozes aj gain lampy pridavat s volume (byt tebou tak si toto kupim ak by si chcel len kombo bez efektov)
- Skořepný Šokátor
http://kytary.cz/axl-baskytarove-kombo- ... 79:0:0:1:0 co tohle? vyzkoušel to někdo?
fekál.
neměl by někdo jen tak mimochodem český návod k Line 6 LD Studio 110 nebo k nějakému jinému kombu z té řady? Předpokládám že to bude aspoň podobné...?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall