Static-x
Re: Static-x
Evil disco? .......?.......................?
No každobádně originální kapela s originálním zvukem. Myslím že přinesli něco nového, dost sádní kapela aspon pro mě.
Navíc Wayne je takovej drsnej týpek....
viz jeho háro nebo viz video k I´m with stupid (ty jeho xichty
)
No každobádně originální kapela s originálním zvukem. Myslím že přinesli něco nového, dost sádní kapela aspon pro mě.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jojo na to video im with stupid musim furt cumet, to jeho haro je neprehlednutelne tjn...evil dico..myslim ze nekde rekli ze jsou takove evil disco:D
O Static-x akorát vim, že se tam hraje na Marshally MG 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
-
Angeluss
- Bandzone: http://bandzone.cz/bandatupychhlav
Já jsem je slyšel úplně poprvé a líbil se mi jejich styl,s kapelou jsme chtěli zkusit pár písní ale nebylo to jako originál
... jednak kdyby tu byl ňákej přeborník v této muzice,rady pro kapelku by přišli vhod 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no nejsem rozhodne nejaky prebornik ale co tady chces radit? je to proste industrial...poslechni si i jien industrialni kapely, je to jednoducha hudba 
-
Teorge
Nevím na co hráli, ale Koichi Fukuda podle stránek Blackstaru hraje na Blackstar S1 45.vikicek píše:O Static-x akorát vim, že se tam hraje na Marshally MG
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ted uz asi jo, ale predtim pry marshally no:D
-
woro90-1
A pánové, vážně myslíte že je jejich zvuk daný tím, jaké používají aparáty? Podle mě je to tak 1% nástroje, 3% aparáty a 96% jejich totální uhozenost a nápady 
-
Teorge
Já nesoudil zvuk, já jen reagoval na to, že hrajou na MG. Já je vlastně ani neslyšel.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak..woro90-1 píše:A pánové, vážně myslíte že je jejich zvuk daný tím, jaké používají aparáty? Podle mě je to tak 1% nástroje, 3% aparáty a 96% jejich totální uhozenost a nápady
Já mám statiky hoooooooodně rád, na kytaru sice od nich zahraju jenom Destroyer (bez sóla
) a Get to the gone, ale poslouchám je fakt hodně, teď to je asi moje nejoblíbenější kapela - Cannibal, Lunatic, Get to the gone, Push it, Only... no prostě klasa
Letos možná vydají album, předchozí alba vydali totiž vždy po 2 letech - 2001, 2003, 2005, 2007, 2009, ?2011?
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
-
Angeluss
- Bandzone: http://bandzone.cz/bandatupychhlav
McKozias píše:no nejsem rozhodne nejaky prebornik ale co tady chces radit? je to proste industrial...poslechni si i jien industrialni kapely, je to jednoducha hudba
Já jsem je zkoušel s kapelou na našich set lampovejch zesilovačích a s našema nástrojema,akordy nebyly ten zásadní problém,ale znělo nám to jako bys tahal kočku za ocas
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
zesakama to urcite nebude
ruce ruce!
-
Stanley Glazoff
Kurna,zubata neda a neda pokoj
http://www.revolvermag.com/news/static- ... ge-48.html