Ahoj,chlapáci...
chtěl bych si na prázdniny pořídit nějaký bicí na naučení přemýšlím o bicí sestavě Medeli DD506.Co říkáte na zvuky dají se z toho vyloudit za tyhle peníze alespon nejaky dobry zvuky?A ještě dotázek...je možný nejakým způsobem propojit tyhle bicí s PC a používat zárověn s tím EZ Drummer ten má si myslím kvalitnější zvuky...bohužel ale nemám MIDI vstup...zvukovou kartu jsem kupoval pred 2 měsíci a na tohle jsem nemyslel...Dík
Medeli DD506
Pravidla fóra
-
ownkiller1
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/desperatetimes/
- Kontaktovat uživatele:
Re: Medeli DD506
no - jestli se chceš začít učit na bicí doporučuju nástroj s klasickou blánou. Jak se na tomhletom elektrokrámu chceš naučit základní techniku úhozů? Pamatuj si že nejvíc se naučíš na starým dechováckým šroťáku za pětikilo
Tebe nejvíce zajímají sady zvuků a propojení s kompem
Za tyhle love poskládáš komplet klasickou sadu i s činelama, na tuhle hračku zapomeň, jsou to vyhozený prachy.
Tebe nejvíce zajímají sady zvuků a propojení s kompem
Za tyhle love poskládáš komplet klasickou sadu i s činelama, na tuhle hračku zapomeň, jsou to vyhozený prachy.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Já mám nižší model od týhle firmy a jako druhá sada na domácí cvíčo je to supr.ownkiller1 píše:Ahoj,chlapáci...
chtěl bych si na prázdniny pořídit nějaký bicí na naučení přemýšlím o bicí sestavě Medeli DD506.Co říkáte na zvuky dají se z toho vyloudit za tyhle peníze alespon nejaky dobry zvuky?A ještě dotázek...je možný nejakým způsobem propojit tyhle bicí s PC a používat zárověn s tím EZ Drummer ten má si myslím kvalitnější zvuky...bohužel ale nemám MIDI vstup...zvukovou kartu jsem kupoval pred 2 měsíci a na tohle jsem nemyslel...Dík
Víc se ale rozepisovat nebudu, neboť ty scháníš onfo od chlapáků a to bych z dovolením nebyla.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
ownkiller1
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/desperatetimes/
- Kontaktovat uživatele:
Tak do akustických bicích si můžu bouchnout ve zkušebně.Já to chci jen jako naučení se co a jak...jasný že se to nebude chovat jako normal bicí...Chci to používat i na nahrávání bicí...půjde to propojit s EZ Drummerem jinak než pomocí MIDI ?Četl jsem na netu i něco o USB ale nic víc tam neni...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MIDI lze posílat jak po dedikovaných MIDI IN/OUT portech (DIN 5-ti kolík), tak i po USB. U novějších zařízení se spíš prosazuje to USB, je pak jednodušší připojení k počítači. Na způsob/úroveň práce s jakýmkoli SW v počítači to však nemá vliv a je jedno, jakou možnost připojení zvolíš.
P.
P.