zdarec uvažuju o koupi nových snímačů, už jenom proto že ty co se tady s tou kytarou dodávají mi nepříjdou až nějak zrovna elitní

a hlavně proto že do nové kytary nehodlám invesetovat ještě tak minimálně pět let, (jdu na vysokou, kde bych na to mezitim vzal

:D ) a tohle je jediný snad už zpusob o kterém vím jak ten zvuk udělat trošku ..lepší

nic méně mam takovej malej problem, uvažuju jestli koupit R.M. Pickups které jsem slyšel že jsou celkem kvalitní a za dobrou cenu nebo mám investovat rovnou do Seymour-Duncan zvlášt když vím že na dlouhou dobu už je to naposled co mam tolik peněz

nakonec vytahat je potom a dat do nové kytary za těch par let můžu taky žejo

to je jeden problém, a druhej, jaké snímače vlastně zvolit

budu se dale orientovat podle R.M protože ty už sem si tak nějak přečetl a už znám trošku co jako nabízejí..nic méně věc se má asi tak, rád hraju tvrdší styly, především metal a rock, ale hodně rád si zahraju i čistou, nezkreslenou hru a tam bych chtěl aby to znělo taky fakt dobře.. mno moje kytara:
Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/ibanez-grg-170dx/71692/?SE4823:0:0:1:0
je to H-S-H kombinace, pro zkreslenou hru je jasné že si pořídím kobylkový snímač, nic méně nevím který z nich by byl asi lepší - R.M.custom, F1, RH+,R.M.custom AlNiCo nebo nějaká alternativa od SD..slyšel sem že AlNiCo bych na zkreslenou hru moc používat neměl, že znějí lépe v cleanu a keramiky naopak jsou lepší na zkreslení..nevím co tady z těch vybrat pro to silnější zkreslení
Dále jak sem říkal mam rád clean hru, na to používám jen ten singlecoil ve střední poloze nebo rozepnutý krkový snímač se singlem, čistě ten krkový se mi zdá strašně zahuhlaný jakoby..a ted si nejsem právě jistej jeslti si mam koupit nový snimač jenom jako pro single nebo rovnou krkovej humbucker protože ta zahuhlanost je dana hlavně těmi mymi.."snimači"

pokud sem se dobře zorientoval tak na toto by byly zase lepší ty AlNiCo snímače. a víceméně co se týká Singlu tak asi jenom RS2 od R.M Pickups bude vyhovující ?:D nebo případně vynechat single a dát si krkovej snímač pro čistou hru ?:D a jaký asi od R.M by byl pro toto nejvhodnější ? nebo rovnou alternativu od SD ?:D jinak mi příjde nesmysl měnit všechny tři snímače a tolik peněz zase nemam..vubec ale nevim jak ten krkovej bude znít protože etdka mi to v poloze u krku zni fakt strašně..proto radši ten singl..fakt nevim
no to je snad všecko, snad se tochtělo někomu číst

:D