Doporučení levnějšího WahWah pedálu

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Wakizashi

Doporučení levnějšího WahWah pedálu

Příspěvek od Wakizashi »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s WahWah pedálem a to buď Cry Baby Original za cca 2,500,- nebo levnější DANELECTRO - Zebra Trip L Wah za cca 1500,-. Co jsem koukal na věci od Danelectro,tak si lidi celkem chválili efektové pedály, ale jak na tom bude WahWah, na který je přeci jen kladen větší nápor. Díky za info :)

PS: Předpokládám, že na propojení stačí buď nějaka oboustranná krátka spojka, abych to měl vedle Distortion pedálu, nebo krátký nástrojový kablík.
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 23.06.2009 21:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto, nějaký ROZUMNÝ důvod proč by to mělo bý v hardwaru? -.-
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
wikxzen
Rádce

Re: Doporučení levnějšího WahWah pedálu

Příspěvek od wikxzen »

Osobne si myslim, ze na kvakadle by se nemelo setrit (nebrat jako dogma). Dle zavislosti pozadavku na zvuk a celkove urovne kvality.

CB Original jsem mel nejakou chvili, ale postradal jsem tam minimalne regulaci urovne kvaku. Je to zakladni kvakadlo, ktere nekomu muze stacit a nekomu ne. V mem pripade sumelo, ale vice nez je zdravo (opet zalezi na osobni toleranci). Ve zvuku jsem nerad sel behem kvakani dopredu, kdy zvuk se hodne zabasuje a me osobne se vubec nelibil, to same plati v opacnem pripade, prskajici vysky se me taky nelibily. Propojeni s fuzzem nebylo taky zadne terno. A zere signal. Pokud bys trval na Original od CB tak si casem rozhodne priplat minimalne za predelani na true bypass... rada lidi to dela.

Nebal bych se jit treba do 2-Wah od Carl Martin, mel jsem ho a krom dobreho zakladu ve zvuku jsem ocenil nastaveni intenzity kvaku tak i moznost volby mezi vice druhy wahu, od subtilniho az po agresivni kvak. Neni sice true bypass, ale problem s vykradanim signalu jsem nezaznamenal.
yeeshkul
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeeshkul »

Tady ted jeden kluk prodava starsi CB
http://hudebnibazar.cz/index.php?page=1 ... on=&ins=10

Mel jsem ho tu na opravu a dodelavku TB a kvakalo velmi dobre (mel jsem tu spoustu horsich kvakadel). Chce za to 1000,- tak nevahej. Chrastici potak(ma tam starej Hot Potz) nemusi bej znicenej, vetsinou se to da docasne zachranit vystrikanim necim jako Oszillin T6. Za ty penize se to urcite vyplati.
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Jestli máš nějakého kamaráda co umí s pájkou tak není problém Cry Baby trochu upravit střeva :) Vyměnil jsem jeden odpor a hned se stalo kvákání kvaaakvaaa :) a hezky ve středech.
Final Frontier
HFeathers89

Příspěvek od HFeathers89 »

Jaguar master píše:Jestli máš nějakého kamaráda co umí s pájkou tak není problém Cry Baby trochu upravit střeva :) Vyměnil jsem jeden odpor a hned se stalo kvákání kvaaakvaaa :) a hezky ve středech.
a jakej odpor si měnil?
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“