Ovládání Pod 2.0 pomocí FB4

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Dirt
Bandzone: www.bandzone.cz/fiveoclocktea
Kontaktovat uživatele:

Ovládání Pod 2.0 pomocí FB4

Příspěvek od Dirt »

Ahoj,

po dlouhé době mám zase jeden dotaz na vás "vládce šesti strun":-).

Dostal se mi do ruky POD 2.0 a k němu pedál Line6 fb4. Nejsem schopen ho rozchodit. Po připojení k Podu se na něm rozsvítí všechna tlačítka a toť vše.

Můžete mi poradit jak ho dokopat k tomu aby komunikoval s pedálem(kalibrace...atd), nebo jak se ukládají jednotlivé volby pro pedál? S těmito věcmi si moc nerozumím:-)

Díky a ať vám to pěkně hraje

Čus Dirt
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV

Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg

--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovládání Pod 2.0 pomocí FB4

Příspěvek od pupack »

To je zrovna ta nejhorší kombinace :D

ale k věci:

1. Zrovna POD 2.0 má jako jediný POD problém s FB4 a to sice tak, že POD 2.0 jsou dvě verze... viz citace:

"POD 2.0 units that have a jack labeled "PEDAL" support the older FB4 and Floor Board foot controllers. POD 2.0's that have a jack labeled "FBV Pedal" support the current line of FBV foot controllers. "

čili jestli tam máš napsáno na POD u té zdířky Pedal či FBV Pedal je rozhodující

2. Ten FBV má 4 spínače a ty nedělají nic jiného než slouží k přepínání presetu mezi A,B,C,D u daného čísla presetu (banky) samotné banky s ním přepínat nemůžeš
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dirt
Bandzone: www.bandzone.cz/fiveoclocktea
Kontaktovat uživatele:

Re: Ovládání Pod 2.0 pomocí FB4

Příspěvek od Dirt »

pupack píše:To je zrovna ta nejhorší kombinace :D

ale k věci:

1. Zrovna POD 2.0 má jako jediný POD problém s FB4 a to sice tak, že POD 2.0 jsou dvě verze... viz citace:

"POD 2.0 units that have a jack labeled "PEDAL" support the older FB4 and Floor Board foot controllers. POD 2.0's that have a jack labeled "FBV Pedal" support the current line of FBV foot controllers. "

čili jestli tam máš napsáno na POD u té zdířky Pedal či FBV Pedal je rozhodující

2. Ten FBV má 4 spínače a ty nedělají nic jiného než slouží k přepínání presetu mezi A,B,C,D u daného čísla presetu (banky) samotné banky s ním přepínat nemůžeš
aaaaha:-) toho jsem se bohužel obával:-) Kámoš má ten starší pod a tam to fachá:D:D. tak to bude tím":-)

Tak díky moc za radu:-)
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV

Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg

--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“