wah + vox valvetronix
Pravidla fóra
wah + vox valvetronix
Ahoj.. Vlastním vox valvetronixa rád bych si koupil i kvákadlo.. Bohužel kombo ( najspíš zabudovaný modeling) moc nespolupracuje s krabičkama. Tak nevím jak by si to poradilo s kvákadlem.. napište mi pls. jestli jste k tomu zkoušeli nějaký kvakadlo či krabičky a jak vám to s tím spolupracovalo... Předem díky
Re: wah + vox valvetronix
ja mam Vox VT 30 a krabicku Boss OD-3 a kdyz jsi tam najdes cistej kanal tak spoluprace bez problemu
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Tak pokud nespolupracuje s overdrivem tak myslim že není důvod proč by nemělo spolupracovat s kvákadlem. Vlastně měníš jenom vejšky a trochu to tomu dodá možná zkreslení, takže imho v pohodě. Btw dvě témata snad nepotřebuješ ne? 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
je díky, ale přečti si pls. znova co jsi napsal malinko si odporuješ.. Asi jses přehmát no.. já jsem na kombu zkoušel delay a moc si to spolu nerozumnělo takže se radši zeptám, ptž je možný že není v pořádku
hm to je zvláštní s tim delayem. No zas jestli si to hnal přes zkreslení na kombu tak si to nemusí s delayem rozumět, já jsem teda zatim žádný problémy s delayem neměl ale zas taky nemám žádnej hi gain aparát, ale slyšel jsem že některý lidi s tim maj problémy a používaj na to effects loop. S tim overdrivem jsem to myslel tak že to bych docela chápal, že některý komba budou s některejma drivama znít blbě. Ale wah bych řek že tak problematickej nebude.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
omg... zajdu do hudebnin a vyzkousim ne.
kdyby kazdej hned se svym dotazem zasel do hudebnin tak tady nemusime nic resit, odtoho je forum aby se ptal, kdo ma zkusenost kdo ne
jako krajni reseni je tam zajit....
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak od toho aby se ptal ale na aspon trochu dulezity veci.Dotazy typu funguje todle a todle dohromady... to je uz proste linost.[/OT]Holajs píše:kdyby kazdej hned se svym dotazem zasel do hudebnin tak tady nemusime nic resit, odtoho je forum aby se ptal, kdo ma zkusenost kdo nejako krajni reseni je tam zajit....
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S kvákadlem to dle mých zkušeností problém nemá. (Minimálně s Vox V847 a CryBaby ten základní.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Línost nelínost. u nás v městě pořádny hudebniny nejsou a můžu říct že jakkoliv mám šanci dostat so do města většího tak tam zkouším všecko k čemu mě pustí. Tady jsem spoléhal že mi poradí ostatní, ptž valvetronix má hodně hráču..
kamos skusal na mojom ad-cku wah a zvuk bol dobry,aj na skreslenom kanaly.