Zdravim,
asi pred rokem, kdyz jsem zacal hrat na kytaru, jsem si ponakupoval veskery prislusenstvi a postupem casu zjistil, ze to neni uplne to pravy orechovy a rad bych to ted nejak smysluplne preskladal a upgradnul si trochu zvuk.
Mam tohle: Ibanez RG321, Fender frontman 15g, Zoom G2
Kytara je super, ale bohuzel z kombinace Fender + Zoom nejsem schopnej dostat nejaky poradny zkresleni, co by se mne libilo. Nejjednodussi by nejspis bylo koupit pred Zooma nejakou dalsi krabku (libily se mi DT Grunge, Hot head nebo DS1 od Bosse). ale kamos, co na to hraje uz delsi dobu tvrdi, at se na to vyprdnu, strelim kombo a koupim novy. A to bud Line6 Spider 15W anebo Roland Cube 15X. Hral ted na to v obchode a tvrdi, ze se to zkresleni da srovnavat s klasickyma krabama a vyjde me to lepsi, protoze je tam druhu zkresleni vic a kvalitou jsou na tom stejne. Prodavas pry dokonce tvrdil, ze v tom Rolandovi jsou bossacky krabicky, tak nevim. Pujdu si to vsechno osahat do obchodu nekdy za par dni, ale chci se jeste poradit tady.... diky moc
Upgrade zvuku
Pravidla fóra
Re: Upgrade zvuku
Abych to jeste upresnil. Varianty jsou dve.
1. Fender Frontman 15g + Zoom + Krabicka
nebo
2. Line6 Spider 15 (pripadne Roland Cube 15x) + Zoom
nebo
3. neco jeste jinyho
Kazdopadne pocitam, ze me ten upgrade vyjde neco okolo litru...snad
A velky kombo nepotrebuju. Cvicim doma a casto jen do sluchatek...
1. Fender Frontman 15g + Zoom + Krabicka
nebo
2. Line6 Spider 15 (pripadne Roland Cube 15x) + Zoom
nebo
3. neco jeste jinyho
Kazdopadne pocitam, ze me ten upgrade vyjde neco okolo litru...snad
A velky kombo nepotrebuju. Cvicim doma a casto jen do sluchatek...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Zooma nech jen na modulacni efekty a jako zkresleni si kup treba Boss-DS1.Podle me nema smysl kupovat dalsi kombo ktere bude na tom stejne jako kombinace Fender+Zoom.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
BOSS patří pod ROLLAND... ROLLAND vyrábí BOSS efekty.
K věci. souhlasím - prodej kombo a nejlíp i ten mulťák. Jinak to poslední, co bych koupil od digitechu je zkreslení, ale budiž, když se ti to líbí. Nejlíp ale asi pomůže nějaký lepší kombo. Když sme u toho, tak ti můžu sehnat digitech grunge + 50W kombo 1x12" dva kanály a reverb (pružina) značky Johnson (blue line) cca za 3500. Používaný hodně máloasi půl roku a od tý doby na to nehraje. stav jako novej. pouvažuj, kdyžtak sz.
K věci. souhlasím - prodej kombo a nejlíp i ten mulťák. Jinak to poslední, co bych koupil od digitechu je zkreslení, ale budiž, když se ti to líbí. Nejlíp ale asi pomůže nějaký lepší kombo. Když sme u toho, tak ti můžu sehnat digitech grunge + 50W kombo 1x12" dva kanály a reverb (pružina) značky Johnson (blue line) cca za 3500. Používaný hodně máloasi půl roku a od tý doby na to nehraje. stav jako novej. pouvažuj, kdyžtak sz.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.