Univerzální napaječ do Efectboardu ...

Pedály, multiefekty, procesory, ...
micafica

Univerzální napaječ do Efectboardu ...

Příspěvek od micafica »

Ahoj lidi ...,
nemáte někdo zkušenost s nějakým centrálním napaječem do efektboardu - mám povícero krabic od různách firem, přičemž jsou napájeny stejným napětím (9V), ale jsou tam jiné koncovky. Ideální by byl napaječ, který by měl vždy koždou linku galvanicky oddělenou a byla na něm možnost univerzálních koncovek (používám 3 typy). Děkuji moc za info .....
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Univerzální napaječ do Efectboardu ...

Příspěvek od Wohma »

Cim univerzalnejsi bude, tim bdue drazsi, tvoje pozadavky jsou IMHO dost vysoky. Zacal bych asi dotazem na pana Smrcku, jinak doporucuju projit sortiment Thomanna, maji tam veci, ktery u nas k dostani nejsou.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
micafica

Příspěvek od micafica »

Wohma píše:Cim univerzalnejsi bude, tim bdue drazsi, tvoje pozadavky jsou IMHO dost vysoky. Zacal bych asi dotazem na pana Smrcku, jinak doporucuju projit sortiment Thomanna, maji tam veci, ktery u nas k dostani nejsou.
Díky za radu ... o p. Smrčkovi jsem již uvažoval - jistě to zkusím ... mmj - už jsi prodal ten delay ???
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zatim ne, ani nevim, jestli ho budu prodavat, mozna sezenu penize jinak, kazdopadne jestli mas zajem nebo dalsi dotazy, tak je smeruj do threadu v Trzisti :)
Somnus Aeternus
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Wohma píše:...jinak doporucuju projit sortiment Thomanna, maji tam veci, ktery u nas k dostani nejsou.
Hele oni u Thomanna sice maji svuj maly hezky napajec s vice vystupama na krabicky Harley Benton Powerplant, ale rozdil mezi srmrckovym napajecem a timhle je prave ten, ze powerplant nema oddelene zeme pro jednotlive vystupy (dopisoval jsem si s Thomannem na tohle tema).
Napajece, ktere maji oddelene vystupy jsou drazsi. Smrckuv napajec je drahy, ale dobry.

Ja pouzivam oddelene napajece vzdy pro nekolik krabicek. Pokud mam krabice pred zkreslenim, muze se u spolecneho napajeni s neoddelenyma zemema objevit brum, kdyz to napaji nekolik krabic a vytvori to zemni smycky. Mam ozkousene docela dobre napajece ze supermarketu - je to uzky model Hama - stoji asi 525 korun nebo kolik, je to asi nejdrazsi supermarketovy napajec, ale utahne cca 1,5A a je to spinany, takze maly a lehky. Ten je kupodivu dobre filtrovany (spinany se filtruji trochu jinak, nez klasicky na 50Hz), takze mi nepousti do krabic nic, co tam byt nema. No a jelikoz je uzky, nezabere v sikmo orientovane zasuvce vic mista, nez 1 pozici. Takze v pripade, ze by mi to nekde brumilo, muzu jich mit vic a napajec samostatne skupiny efektu do smycky, pred preampem atd. Smrckuv je lepsi, ale stoji 10x tolik a mam to takove variabilnejsi, protoze se mi obsah pedalboardu dost meni a mam ruzne sestavy se studiu, ve zkusebne nebo v druhe zkusebne...
Obrázek
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Kdo se tady bavi o Harley Benton? :roll: Veci od T-Rex, Gatoru nebo Voodoo Lab u nas budes hledat tezko.
Somnus Aeternus
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Za zvážení stojí i Carl Martin PowerJack nebo jak že se to jmenuje. Je tam možnost právě napájet z jednoho adaptéru vícero krabiček o stejném napětí a jiných konektorech a není ani nijak závratně drahé.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Wohma píše:Kdo se tady bavi o Harley Benton? :roll: Veci od T-Rex, Gatoru nebo Voodoo Lab u nas budes hledat tezko.
OK... já jen že u THomanna v nabídce je jeden napáječ, který je cenou a vzhledem lákavý a není ve specifikaci napsáno, jestli má oddělené výstupy.
Samozřejmě, že třeba Voodoo Lab je má, ale stojí 150 resp.185 Euro oproti 40 za ten Powerplant, tak jsem jen chtěl upozornit na to, že u něj ty výstupy jsou společné. :oops:
T-Rex Fuel Tank Classic za 148 Euro má oddělené země, Gator G-Bus-8 je sice levnější (72 Euro), ale nemá oddělené výstupy, pak je tam ještě Artec, ale taky nevypadá bůhví jak... (u toho to není specifikováno, ale podle mne taky nemá odděleno).
Obrázek
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Napajece od Voodoo se daji koupit na Rocksteru...ale ty ceny...
http://www.rockster.us/Vyrobce/Voodoo-Lab
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Nechal jsem si ještě poslat aktuální ceny od J. Smrčky a myslím, že je to i cenově nejlepší volba... Ty 2000 oproti 160-200 Eurům jsou podstatně příjemnější.
Obrázek
micafica

Příspěvek od micafica »

Cybermuff píše:Nechal jsem si ještě poslat aktuální ceny od J. Smrčky a myslím, že je to i cenově nejlepší volba... Ty 2000 oproti 160-200 Eurům jsou podstatně příjemnější.
Máš pravdu ... včera jsem od něj slyšel stejnou cenu a rovnou jsem jej objednal. Až bude, tak napíšu recenzi ....
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Mám dva nápajecí zdroje od pana Smrčky a opravdu jim nelze nic vytknout, takže se Smrčkou chybu neuděláš. :wink:
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

taky mam smrčku a jsem moc spokojeny.
micafica

Příspěvek od micafica »

qwer píše:taky mam smrčku a jsem moc spokojeny.
Díky za doporučení ... mám to objednáno a pak určitě napíšu na fórum nějakou obsáhlejší recenzi.
micafica

Příspěvek od micafica »

TEď to přišlo poštou ..
TEď to přišlo poštou ..
Tak už to přišlo ... právě teď !!!! Super, už se nemůžu dočkat, až to zkusím !!!!!!!!
micafica

Příspěvek od micafica »

Tak ... ! A je to tady!!! Jak jsem slíbil, tak i činím a rád napíšu kratičkou recenzi na napaječ od Mr. Smrčky. Včera dorazil a hned jsem jej zkusil ... Je naprosto super a splnil to, co jsem od něj chtěl. Brum je téměř neznatelný a efekty "poděkovaly" za dostatečně tvrdý zdroj. Je to skutečně super a rozhodně D O P O R U Č U J I všem. Komunikace s panem Smrčkou na jedničku a na zakázku jsou kablíky osazeny správnými konci .. (jako u CRY BABY dlouhý konektor kvůli zapuštění ..) a další vychytávky. Děkuji všem za dobrou radu a toto dále všem ještě jednou doporučuji.
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Gratuluju.
Míco,Ty už máš skoro delší podpis jak přízpěvky :lol:
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
micafica

Příspěvek od micafica »

Lachim píše:Gratuluju.
Míco,Ty už máš skoro delší podpis jak přízpěvky :lol:
No jo..., to mě ani nenapadlo ... nicméně pokud něco vychválím a je třeba nějaké další informace, tak je možno poslat zprávu .. a já rád odpovím.
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Stačí Crybaby těch 100 mA nebo potřebuje víc (u Smrčky)?
micafica

Příspěvek od micafica »

Nevrin píše:Stačí Crybaby těch 100 mA nebo potřebuje víc (u Smrčky)?
Pro CRY BABY to stačí - je naprosto v poho, jediná drobná vada na kráse je, že to nestačí pro VOX Cooltron Brit Boost - ale to jsem předpokládal ...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“