4.7. Motorhead Brno

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
Ferino

4.7. Motorhead Brno

Příspěvek od Ferino »

Tak jsem se vrátil zrovna z koncertu a tedy takovou bídnou organizaci jsem snad ještě nezažil. Akce začínala ve 13 hod, já došel cca v 15,30. Po vstupu už člověk nemohl opustit areál na nějakou vracenku i když třeba, kdo měl placenej vstup k podiu dostal zelenej náramek na ruku, i tak nešlo opustit areál. Nevím v čem by měl být problém. Asi že by si zašel někam do hospody na pivko, vodu a neutratil prachy v areálu, protože i s vypitím by se vrátil dřív, než by vystál v areálu frontu na pivo. Jojo 3 stánky na pivo fronty tak na hodinu, 1 stánek na ostatní pití (nealko, panáky), čekačka 30min, obyč teplá voda v ceně cca 40kč/0,5l došla asi v 16,30 hod. A to vše v horku slunku a dusnu.
Zvuk mě taky neuchvátil ani u jediné kapely, vše hrozně nekonkrétní (krom bicích teda) rozplyzlé, asi si zvukař lebedí v delayích, reverbech a podobnejch efektech, nebo nechápu, čím to bylo.
Ale viděl jsem Lemmyho naživo, tak aspon něco, i když tropili spíš hluk, než muziku ...
Hudebně mě zaujal pouze bubeník z Arakainu a bubeník z Motorhead.
Byl tam někdo taky? Podělte se o zážitky.

http://brnensky.denik.cz/kultura_region ... otorh.html
http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/v- ... eta/386526
Cort X-TH, Engl Ritchie Blackmore Sign., Engl 2x12 V30, Korg AX1500
biba

Re: 4.7. Motorhead Brno

Příspěvek od biba »

Predkapely super hlavne Tublatanka a Arakain, Motorhead predvedl standardni vykon. Ovsem muj pocit z koncertu je rozporuplny. Lemmyho zpev byl totalne utopeny, a vse brutalne zasilene. Neuzil jsem si to. Rozpoznal jsme v tom hluku tri pisne a to jejich alba znam. Jeste poznamka k poradatelum WTF Entertainment s.r.o. Je ostuda, ze na koncertu za 800,- musim stat hodinu na pivo. To je proste totalne nezvladnuta organizace. O jidle ani nemluvim. Koncertu bych dal celkove 7 z 10 bodu, ale kdyby hral jen Motorhead, tak 6.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: 4.7. Motorhead Brno

Příspěvek od pigdestroyer »

tyjo tak to me prekvapuje, motorace ych rad videl, ale teda dogu atd bych s chuti vynechal. co to ma co spolecnyho s motoracema?
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“