Tak na toto fórum už chodím dobrý 2 roky a jeste jsem se nebyl schopný regnout a nekdy, neco napsat:P.Ted mě však situace donutila …
Nedávno 2-3 měsíce jsem si konečně nashromáždil 10 000, běhal po hudebninách a sháněl nějakou novou kytárku a to nejlepe Les Paul, vyzkoušel jsem ji fakt hodně, ale do oka a hlavně do ruky mi padla Vintage(8 500.-) se značkovým hardwarem Wilkinson, doopravdy mě Vinatage překvapila i s porovnání mnohých dražších kytar, ale bohužel v krámu jsem se nevyhulil tak jak ve zkušebně, což byla chyba…
Snímač u krku je v pohodě a i když to vyhulím na plno, ale snímač u kobylky už na půlce začíná nechutně pískat, není to žádná vazba, kterou mnohdy slyšíme před songem, ale hnusném pískot a ani chycení strun nepomůže;-)…Četl jsem už mnohé, hlavně odpovědi typu:Vyměnit snímače, Zavoskovat apod… Ale nic přijatelného, snímače každopádně budu chtít měnit nejlépe za aktivní EMG 81 a 85(do les paul samozřejmě gold), avšak teď bohužel tolik peněz nemám a zavoskování??To jak jsem viděl tak mě hrklo, vždyť by to zkazilo naprosto vzhled, pěkných gold snímačů a tím pádem i celé kytary…Jinak už jsem take slyšel ubrat Gain, měl jsem Stagga, hnusného, se singlama a nikdy mi to nedělalo...
Je možné, že různé odpovědi tady již jsou, ale doopravdy jsem hledal a to nejen tady, i když při projíždění tohoto fóra vždy skončím někde jinde, když mě něco zaujme:D.Předem díky za odpovědi;-)
Ps:To malinké(jestlit se mi to povedlo