Ampeg svt410 hlf

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
janekdetrebon

Ampeg svt410 hlf

Příspěvek od janekdetrebon »

Tak mi včera přišel tento box, hraje nádherně. Ale má v zadu dva vstupy pro jack, nevíte proč? Má to pak poloviční výkon, či co?
BUDAJ-31

Re: Ampeg svt410 hlf

Příspěvek od BUDAJ-31 »

jeden vstup ide do hlavy a druhy na prip pridavny box...ak sa milim tak povedzte
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

mrkni do manuálu ;) Jeden je input a druhý output
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
EBbass

Příspěvek od EBbass »

Mne sa tiež zdá že jeden zapojiš zo zosiku a druhym možeš zapojiť další box aby si nemusel tahať další dlhý kábel,keďže v zosíku by boli tiež dva jacky zapojené paralelne tak to je jedno či v boxe alebo v zosiku :wink:

Ináč gratulujem k boxu,ja idem tiež po ňom,len sa neviem rozhodnuť či 410 alebo 610 :roll:
janekdetrebon

Příspěvek od janekdetrebon »

No manuál mi nějak zapomněli poslat, ale aď to píchnu do jedný nebo druhý tak to hraje:) a to je hlavní. Už abych to vyzkoušel ve zkušebně a porovnal s panem hockem:) Díky moc za odpovědi.
EBbass

Příspěvek od EBbass »

janekdetrebon píše:No manuál mi nějak zapomněli poslat, ale aď to píchnu do jedný nebo druhý tak to hraje:) a to je hlavní. Už abych to vyzkoušel ve zkušebně a porovnal s panem hockem:) Díky moc za odpovědi.
veď to je jasné že to hrá v oboch dierach,je to spojené paralelne,tak ako v zosíku,v nom hrajú tiež obe diery :lol:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“