Jake 5.1 repro vybrat ??

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Hudebnik

Jake 5.1 repro vybrat ??

Příspěvek od Hudebnik »

Dobry den,
za nejakou chvili budu mit narozeniny a protoze mi uz moje reproduktory nestaci(2.1 Creative), tak si chci poridit nove. Bohuzel se v tomto moc nevyznam. Potrebuju poradit s nejakou repro soustavou 5.1... Hlavne aby to melo krasny zvuk. Za nejaky cas si chci poridit i nove PC s poradnou zvukovkou, ale zatim mi postaci ta repro soustava.

Vyhlidl jsem si jen jednu repro soustavu ktera se mi libi:

Kód: Vybrat vše

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400850U8000HZB
http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/364755/redstar/redstar-rs-502/
Co vy nato ??

Melo by to byt do 4000kc(pokud to bude min, budu radsi) a mit sestavu 5.1 .
Prosim podardte mi jakou si mam koupit. Nechavam to na vas !! :D

Ps.: Nejlepe ze dreva a ne Cerne xD
Metal 4ever, doporučuje 9 z 10ti šamponkovských modýlků =)
...EDGE...

Re: Jake repro vybrat ??

Příspěvek od ...EDGE... »

No, muzou byt rozdily, ale vsechno to bude tezke, drevene, s ohromnymi az nerealistickymi basy, na hudbu zcela nevhodne a samozrejme nemluvit o tech kilometrech propojovacich kabelu. Takze jsem moc nepomohl, ale rekl jsem svuj nazor.
Hudebnik

Re: Jake repro vybrat ??

Příspěvek od Hudebnik »

Hm... taky me to napadlo. Asi mi toto moc nevadi. TO ze jsou tezke, to je mi jedno. Pokud to bude prebasovane tak to jde snizit u obou a kabely ?? Uz jich mam kilometry pod stolem u PC, takze to taky nevadi. Myslis ze ten zvuk bude i kdys se snizi bassy opravdu prebasovany ??
Metal 4ever, doporučuje 9 z 10ti šamponkovských modýlků =)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Jake 5.1 repro vybrat ??

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
knedlousek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od knedlousek »

osobně bych šel do geniusek.....nejsme zastáncem aktivních sad ale.....má je jedna moje kámoška a tej sem je i dával do kupy kdyý se k tomu daly pak nějaký lepší kábly a míru střihlý tak to byl super zvuk vhodnej do jakýho koli žánru ale guns n roses tam zněli super:-D jako jsou super maj sice digitální korekce ale to by mi nevadilo.....doporučil bych je(ale pokud tomu moc nerozumíš sežeň si někoho kdo to umí zapojit)......
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
Hotarucz

Příspěvek od Hotarucz »

upřímně mam doma 3 zesilovače a asi 20repráku neco přez 1KW dohromady (njsilnější 2X 350 / bass 115W) a tak to na intru pekne hraje kabelu mam asi 150Metru a vubec mi to nevadi :) je tedy preferuu dřevo a geniusky sou celkem v pohodě (pokud bys šel do hloubky tak sou silnější lepší ale myslím že enchceš tahat 15 tisíc za jeden reprak + zesilovač :)a 5.1 na stereo je na prd stačí 2.1 (můj názor)
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“