Je dražší Stagg šunt ?
Pravidla fóra
Je dražší Stagg šunt ?
Tak přes víkend u mě byl bratranec , hraje delší dobu na basu a ikdyž je to divný , má v oblibě Staggy. Bavili sme se a říkal že si chce koupit nový Stagg a to tento http://kytary.cz/stagg-ba703-a/94391/?SE721:0:0:1:0 . Cena není nejmenší , je tam velká sleva a popis je docela zajímavý. Tak mě zajímá jestli tahle basa , jak je u levných Staggu známo , bude taky šunt ? Má s ní někdo zkušenosti ? Díkec 
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je dražší Stagg šunt ?
No jak se ví tak Stagg je "značkové dříví na topení". Raději bych ty peníze investoval do něčeho pořádného, třeba si i připlatil. Je to můj osobní názor, nikomu ho nenutím ale stagg nikdy.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
No určitě bych tu kytaru zkusil, nemusím to hrát špatně. Ale nikdy jsem na to nehrál.
Za ty prachy ale může mít i určitě lepší basu.
Za ty prachy ale může mít i určitě lepší basu.
Final Frontier
Tak určitě za 8,000 se dá pořídit i Rock Bass by Warwick či pěkný Squier , Cort , Ibanez atd. což je určitě 100x lepší. Ale prostě mě zajímá , ikdyž vím , že Stagg je šit , tak jestli zrovna tahle na kterou jsem dával odkaz , nebude hrát dobře ? Za ty prachy by teda měla ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Max. bude mít hezkou kytaru na zeď...teda pokud je fanda do umění 
Final Frontier
To né , ale byl vždycky troškař a pomluva Staggů mu nevadila , ale asi ho budu muset vzít někam do shopu a něco výpálit na Warwickovi či B.C Rich , aby veděl zač je toho loket , že Stagg je 100x horší. Navíc za 8 hadrů může mít fakticky už dobrou basku ...
Jo
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Je, vlastně bych se i bránil označení jako baskytara nebo hudební nástroj. No ale bratranec je asi dospělý, má občanku, tak ať si hraje na co chce, ne?
A což teprve ta radost, až se pokusí seřídit nástroj, po čase začne odcházet hardware..............
Mirus píše:Tak přes víkend u mě byl bratranec , hraje delší dobu na basu a ikdyž je to divný , má v oblibě Staggy. Bavili sme se a říkal že si chce koupit nový Stagg a to tento http://kytary.cz/stagg-ba703-a/94391/?SE721:0:0:1:0 . Cena není nejmenší , je tam velká sleva a popis je docela zajímavý. Tak mě zajímá jestli tahle basa , jak je u levných Staggu známo , bude taky šunt ? Má s ní někdo zkušenosti ? Díkec
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
HehJazzman píše:Je, vlastně bych se i bránil označení jako baskytara nebo hudební nástroj. No ale bratranec je asi dospělý, má občanku, tak ať si hraje na co chce, ne?A což teprve ta radost, až se pokusí seřídit nástroj, po čase začne odcházet hardware..............
Ale co mě dost překvapilo , když jsem projížděl nějaké americké fóra , tam se Stagg pyšní jako "poměrně dobrá firma za dobré peníze". Nevím , asi nevyzkoušeli nic jinýho , nic kvlaitnějšího nebo čím to je , nevím ..
Ale co po tom , hrát na masiv z toaleťáku , já teda nechci
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Toto se me libi "Ja jsem tu kytaru teda nezkousel ale vim ze to je sh*t" boha kdy ty lidi dostanou rozum.
Názor většinyDisasterpiece píše:Toto se me libi "Ja jsem tu kytaru teda nezkousel ale vim ze to je sh*t" boha kdy ty lidi dostanou rozum.