Tak jsem si řekl že postnu fota celého procesu do jednoho samostatného topicu kdyby to někdy někdo chtěl hledat ať neprochází tuny stránek v sekci homemade. Nakonec Ikdyž to má spoustu chybek a je to naleštěno jen v rámci možností to splnilo má očekávání a jsem s tím spokojen. Akorát budu ještě kvůli, na můj vkus, moc vysokému dohmatu nejspíš muset trochu zapustit kobylku, ale to už je jen třešnička na dortu a dokonce by to mělo zlepšit sustain, který je už tak dost dlouhý.
Fošna, z které by i někdy mohla být kytara a po pravé straně kamarád, který mi zpočátku pomohl s vyřezáváním
Obrušování hran
Zbývá poslední výkroj
Tvar těla hotov (jinou fotku tohoto stádia bohužel nemám takže ikdyž se za ní stydím dám ji tu)
Nastříkáno základovkou
Nastříkano slonovinovou
Vyfrézovány díry na snímače a elektroniku
Předělání 24 pražcového šroubovaného krku na 22 pražcový lepený
Vyfrézována kapsa na krk (pořídil jsem si horní frézku)
Vlepení krku
Znovu zalakováno slonovinovou (čeká na čistý lak)
Zalakováno čistým lakem, naleštno, nasazen hardware, udělaná elektronika

Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini,
http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.