Berserker amps

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DirX

Berserker amps

Příspěvek od DirX »

http://berserker.xf.cz/produkty.htm Znáte tuhle českou firmu?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
dlouhovlasac

Re: Berserker amps

Příspěvek od dlouhovlasac »

Aaa, tady někdo ví, jak se má udělat opravdu pěknej design... Vypadá to moc pěkně.
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

To je dobrej nadšenec, nejlepší je tohle: šecky práva sú vyhrazené, klobáse zežrané, slivovica vypitá :D
fekál.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Hmm zajimalo by mně za kolik by zvládl udělat lampičku na doma :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
DirX

Příspěvek od DirX »

Myslím si že hodně za levno pokud sem se dobře díval tak na bazaru nabízí jedno kombo 30w za 1600,-
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

To vyzeralo skor na preklep v cene.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
dlouhovlasac

Podle mě na tom bude s cenou jak Rockwell nebo ESH. Pouze nejlepší dovážený součástky. Pan Faiereisel to nedělá jinak. Až na ty trafa teda.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ta 100w stoji myslim 36t., takze ta 30w urcite za 1600 nebude :) myslim, ze ani za 16000 nebude, ale nechme se prekvapit pristim inzeratem se spravnou cenou...

jinak to proste budou spis vintage aparaty, ktere budou zvukove hodne jinde nez aparaty Rockwell nebo ESH... priznivce jednoho by urcite nemel nejak v lasce to druhe.

zatimco Rockwell a ESH je spise higain, tohle je vintage zvuk, ktery bude asi doveden do takoveho
toho staromileckeho hifinismu... proste to podle me bude konstrukce min. o tridu vys nez ti dva zmineni stavitele. otazkou je, jak to bude hrat. ne vzdy ma stavitel stejne ucho, jako "masa" (ktera muze byt v te velke mase zastoupena treba i malym procentem, porad to je ale vic, nez par usi).

rozhodne bych rad vyzkousel, pokud by to hralo, tak by to byly za ty penize velice zajimave zesiky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tvůrce těch aparátů a efektů se zde rozpovídal v sekci efekty.

Co bych viděl jako dobrný problém je to, že ty výrobky nemají žádný atest, čili bezpečnost je otázkou.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

tak atest nebude mit stejne jako vyrobky od Hot, ESH, Rockwell atd.

urcite to podle me bude bezpecnejsi nez nejaky x-krat samodomo-predelavany rozdall.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pro kompletnost sem hodím odkaz na ten thread v efektech:
kytarove-efekty/efekty-berserker-t13702 ... er#p221578
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DirX

Příspěvek od DirX »

Včera sem volal pánovi, zdá se být v pohodě-potřeboval bych nějaké kombo na doma tak si k němu zajedu něco vyzkoušet a pak uvidím....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Rozhodne zajimava alternativa, vyzkouseni by nemel byt problem... Kdybych neco shanel a mel dost casu, tak si to taky zajedu vyzkouset.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

----------------------------------------
Naposledy upravil(a) Berserker dne 7.05.2018 12:30, celkem upraveno 2 x.
dlouhovlasac

Využiju toho, že můžu rovnou zde zeptat... Jak je to s ukázkami aparátů? Velmi by mě (a asi nejenom mě) zajímalo, jak to hraje. Vím, že jste psal něco o tom, že by se měly ukázky objevit. Věřim, že to nebude žádné laciné chrastítko (zde musím ocenit perfektní desing - ten je fakt k sežrání)...
DirX

Příspěvek od DirX »

dlouhovlasac píše:Využiju toho, že můžu rovnou zde zeptat... Jak je to s ukázkami aparátů? Velmi by mě (a asi nejenom mě) zajímalo, jak to hraje. Vím, že jste psal něco o tom, že by se měly ukázky objevit. Věřim, že to nebude žádné laciné chrastítko (zde musím ocenit perfektní desing - ten je fakt k sežrání)...
Hrál sem na to a můžu říct že to bylo oprvadu v pohodě!!!!I nějakou krabičku sme testovali, můžu s klidným srdcem jenom doporučit!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
dlouhovlasac

To je sice hezký, ale takhle stejně nejsem o nic chytřejší. Navíc jsem z druhýho konce republiky, takže já si sotva přijedu brnknout :-) Rád bych prostě nějakou ukázku, na poškádlení slechů :-)
DirX

Příspěvek od DirX »

dlouhovlasac píše:To je sice hezký, ale takhle stejně nejsem o nic chytřejší. Navíc jsem z druhýho konce republiky, takže já si sotva přijedu brnknout :-) Rád bych prostě nějakou ukázku, na poškádlení slechů :-)
Jasně vím že ti to moc nepomohlo, jenom sem tím chtěl říct že to nedělá rozdall :lol:
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
dlouhovlasac

Náhodou... Mám mýho '87 Marshalla od loňskýho září. Tak jsem s nim letos v srpnu sjel za panem Faiereiselem a mimo to, že mi ho přeflaškoval, zkouknul, zalepil a vyměnil nějaký knoby, jsem se mimoto dozvěděl, že podle ,,rukopisu'' se v něm kdysi hrabal Rožďálovský a následně Faiereisel. Vim, že je z toho odstraněnej reverb a že oproti standardní verzi 2205 kreslí pouze přes elektronky protože je tam přidaná ještě jedna ecc83. Nicméně to hraje velmi hezky, i sám Petr Faiereisel byl příjemně překvapenej. Takže ne že by Rožďálovský byl nějak levej, ale prostě sám bych si k němu aparát asi nedal...
Berserker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berserker »

----------------------------------------
Naposledy upravil(a) Berserker dne 7.05.2018 12:30, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“