problém s kamenama

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
FOE

problém s kamenama

Příspěvek od FOE »

ahoj, nemáte někdo nějakej fígl (kromě výměny mechaniky)na zafixování kamenů na kobyle? jde o ty dva imbusový šrouby na seřizování vejšky struny- při hraní se vyšroubovávaj-snižuje se dohmat => ladění de doprdele atd.....zalepit je to blbost to je jasný a mam strach tam rvát silnější šrouby kůli závitu tak mě napadlo jestli s tim nemáte někdo nějaký zkušenosti.....dík
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s kamenama

Příspěvek od .:DannY:. »

já bych to zkusil podložit...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

toto sa mi aj mne robylo este ked som mal Musicmana.ja som to riesil tak ze som to zalepil sekundakom.samozrejme ked sa to povolilo imbusakom tak dalo sa stym normalne otocit.potom je varianta vymenit cely jeden kamen
FOE

Příspěvek od FOE »

no asi mi nic jinýho než to lepidlo nezbyde..dík.
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

s lepidlom nemas co zkazit.kup si take biele lpidlo ktore ked zaschne j priesvitne.mozno to aj uvas v cechach predavaju,je to lepidlo na drevo papir atd a je to take bviel visoke s silno modrym vieckom
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

nebo kup locitite na závity, ten je ale dost drahej. funguje to tak, že ten závit zalepíš a pak se to ani nehne a když to chceš znovu povolit, tak to stačí nahřát.
woro90

Příspěvek od woro90 »

Přesně tak, existují speciální lepidla na zajištění šroubků.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
FOE

Příspěvek od FOE »

tak sem mezi kameny nacpal kus trsátka a světe div se-drží to jak svině a bez lepení......he diletantskej způsob nicméne se ukázal jako plně funkční:-)
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“