2Monikad: Jaká byla dovolená?

Dix za názor - celkem jsem ani nemyslel, že bys reagovala jinak, než jsi reagovala. Kdybych neviděl spoustu videí na YT, tak bych o tom ani takhle nepřemýšlel.
Nevím, jestli jsi úplně přesně pochopila můj záměr: vytvoření bicích stop (MIDI) lepším a příjemnějším postupem, než je klikání myší, vyťukávání na keyboardu (klaviatura je rozhodně pro jiné účely

) nebo pomocí triggerů - jako používat ukazováčky, no to je snad lepší ten keyboard... Na standardní formát soupravy nemám prostor a upřímně - když by o něco šlo, najdu bicmena a nechám si to zahrát (myšleno LIVE bicí, ne elektroniku). Rozhodně mě nezajímají vestavěné zvuky bicích - jde mi o sestavu padů jakožto MIDI nástrojů.
Ale rozhodně díky za názor - pro mě nejpodstatnější je ta zmínka o spolehlivosti, protože u mě by to bylo s vytížeností zjevně zhruba stejné jako u tebe, spíše méně. Tenhle formát "hračky" (celkem trefné označení) jsem totiž u nikoho jiného než Medeli a Yamaha neviděl (ale zase tak intenzivně jsem net nezkoumal, pravda).
Jo a opravdu mi nezkazíš radost - zjišťování názorů není o kazení radosti, kdybych to chtěl koupit stylem "JÁ TO CHCIII!!!", tak se neptám na názory

a zvlášť ne někohho, kdo zjevně hraje na bicí a tohle je pro něj opravdu hračka na 100%.....
Tak pište dál, názorů není nikdy dost. Díky všem!
P.