Nazdar, prosmvás, chci se zeptat, co vše je v tomto service kitu a kčemu jsou.
Prosím jestli byste mi mholi popsat podle toho oc je na obrázku
Hohner SErvice Kit
Pravidla fóra
Re: Hohner SErvice Kit
Nástroje na seřizování a údržbu - je tam nějaká věc, pomocí které můžeš bezpečně přihnout hlásky, abys upravil jejich zdvih podle svého stylu hraní, určitě tam bude pilníček na dolaďování a nějaká planžeta na podložení hlásku při broušení, pak možná nějaký nástroj na výměnu windsaverů (nevím jak se to dělá), hádal bych že tam bude i nějaký šroubováček na sundání reedplates
Dál olej na mazání registru u chromatik, sada windsaverů a návod. Asi bych to nekupoval, pokud nemáš harmoniku s windsavery. Dolaďování se dá zvládnout i pilníčkem na nehty a žiletkou pod hláskem (takhle jsem ladil staggovku, jiné jsem zatím dolaďovat nepotřeboval), chromatiku namažeš čímkoli a zdvih hlásků nastavíš při troše opatrnosti také žiletkou.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...