Behringer GM108

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Azazel.28

Behringer GM108

Příspěvek od Azazel.28 »

Budu si kupovat nový kombo na domácí cvičení, a tak bych chtěl vědět ,co na něj říkáte. Tady je video http://www.youtube.com/watch?v=fbKwD9J4 ... re=related a tady je popis http://www.youtube.com/watch?v=fbKwD9J4 ... re=related .
Up The Irons \w/ !!!
linhart

Re: Behringer GM108

Příspěvek od linhart »

Nechci buzerovat,ale tohle tema sem nepatri(melo by to byt Komba, zesilovače, reproboxy).
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesunuto, příště líp koukej...

K tématu - jako hraje to, ale lze koupit výrazně lépe. Jaký máš finanční strop?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
DirX

Příspěvek od DirX »

Já sem nedávno řešil podobnou situaci potřeboval sem na rychlo honem nějaké kombo na doma ale koupil sem Laney 12w a na doma mi to zatím stačí za nějakých 1400,- až budu při pěnězích tak pořídím nějakou lampičku....Laneyko má na takového malého sráče parádní čistý kanál i s aktivem sem čuměl co to kombo dokáže, zkreslený se dá za ty prašule, pokud se ti to nebude líbit dej si nějaké sluchátka(nezapojené) na uši a uvidíš že se ti ten zvuk bude líbit :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Moleek

Příspěvek od Moleek »

DirX píše:Já sem nedávno řešil podobnou situaci potřeboval sem na rychlo honem nějaké kombo na doma ale koupil sem Laney 12w a na doma mi to zatím stačí za nějakých 1400,- až budu při pěnězích tak pořídím nějakou lampičku....Laneyko má na takového malého sráče parádní čistý kanál i s aktivem sem čuměl co to kombo dokáže, zkreslený se dá za ty prašule, pokud se ti to nebude líbit dej si nějaké sluchátka(nezapojené) na uši a uvidíš že se ti ten zvuk bude líbit :D
nebo špunty.. To je dobrá věc do zkušebny... Odfiltruje pískání a podobmný věci a zvuk je mnohel lepší
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
DirX

Příspěvek od DirX »

Moleek píše:
DirX píše:Já sem nedávno řešil podobnou situaci potřeboval sem na rychlo honem nějaké kombo na doma ale koupil sem Laney 12w a na doma mi to zatím stačí za nějakých 1400,- až budu při pěnězích tak pořídím nějakou lampičku....Laneyko má na takového malého sráče parádní čistý kanál i s aktivem sem čuměl co to kombo dokáže, zkreslený se dá za ty prašule, pokud se ti to nebude líbit dej si nějaké sluchátka(nezapojené) na uši a uvidíš že se ti ten zvuk bude líbit :D
nebo špunty.. To je dobrá věc do zkušebny... Odfiltruje pískání a podobmný věci a zvuk je mnohel lepší
Zvláštní ale fakt to funguje :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Z ultralevných malých tranďáků (=všechno pod 2500 na kostku) jedině peavey, co jsem měl možnost srovnávat (laneye, behringery, tunu komb ze setu, účastnil jsem se dosti takých sociálních akcí :) ). Sám sem pak jednoho pořídil a pak prodal za děvět stovek...
epislash

Příspěvek od epislash »

Pro ty, co začnají a nechtějí dát za kombo moc peněz určitě dobrá volba. Na to, jakou má Behringer pověst hraje dobře vzhledem k ceně. Možná se dá koupit i něco lepšího, ale touto volbou určitě nic nezkazíte. Nemá nepříjemný ostrý zvuk výšek, čehož si važím :D ...zvuk má hodně možností oproti ostatním možnostem a po dvou letech hraní na elektriku na něho nedám dopustit.
filo01

Příspěvek od filo01 »

No, měl jsem ho na chvíli doma a řekl bych to asi takhle: za 500,- docela dobrý kup, za víc bych ho nevzal.
Co se týče těch výšek, tak bych docela oponoval, zvlášť na čistý kanál se mi to zdálo dost zahuhlané.
Zkreslení má s přihlédnutím k poměru výkon/cena hodně slušné a to jak lehké, tak higain. To moje trochu víc šumělo, brum v pohodě.
Bohužel v poslední době není na bazaru z levných komb nic pořádného za rozumnou cenu, kde jsou ty časy kdy jsem kupoval (a prodával) Cube 15X za 900,-, MicroCube za 1200,- apod. Dneska za ně chtějí dvojnásobek.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
epislash

Příspěvek od epislash »

Ano ty výšky mám na max, ale přesně takto mi to sedí, nezní to nijak agresivně,což mi na nějakých aparátech dost vadí, jinak trochu šumí,ale nic co by mělo vadit...Já právě psal že výšky nejsou tak ostré...zezačátku mi to vadilo ale mám basy středy na půlku a výšky na max a sedí mi to :) bral bych i za litr...
filo01

Příspěvek od filo01 »

Aj, sorry, četl jsem "má nepřijemně ostrý zvuk výšek" ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

na tohle minikombo vzpominam rad, kamarad ho nosil na stredni :)

ma nekdo poneti, zda by slo jednoduse predelat na bateriovy provoz?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“