Fernandes
Pravidla fóra
Re: Fernandes
No to by mě taky zajímalo,ale myslím,že tady s tím nikdo zkušenosti nemá...myslím,že tady ani nejsou k sehnání,já je znám jen z U2 Edge je používá při pár písních a hraje to skvělenumb94 píše:Ahojte. Nehrál jste někdo na něco od Fernandesu? Prej to jsou super kytary a ten sustain systém bych si chtěl vyzkoušet....
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Dneska jsem na ně v music-city viděl prospekty.. 
Super...diky moc. Pujdu se poptat... 
- Dark Fender
Zdar všichni.
Fernandese má náš kytarista asi 10 let, tenkrát ho koipil od kámoše za 10.000. Ten ho přivez. Je to klasika strat HSS, ale jen jedna tónová volba. Jinak zvuk je fakt super. Teď jsem koukal do říjnovýho muzikusu a Fernandes přdstavil nějakou metalovou verzi. Byla tušín fialová a takový to hodně rohatý tělo. Kamarád už jí testoval v Německu a říkal, že za ty prachy tuším asi kolem 12.000, je to fakt pecka. Hezký den
Fernandese má náš kytarista asi 10 let, tenkrát ho koipil od kámoše za 10.000. Ten ho přivez. Je to klasika strat HSS, ale jen jedna tónová volba. Jinak zvuk je fakt super. Teď jsem koukal do říjnovýho muzikusu a Fernandes přdstavil nějakou metalovou verzi. Byla tušín fialová a takový to hodně rohatý tělo. Kamarád už jí testoval v Německu a říkal, že za ty prachy tuším asi kolem 12.000, je to fakt pecka. Hezký den
Gibson Les Paul Custom Wine Red GHW, Fender Stratocaster Deluxe Fat Strat HSS Black Rosewood, VHT Classic 6, Peavey ValveKing 212
nevite jestli se da v cesku sehnat http://www.fernandesguitars.com/v-hawk/ ... elite.html ?
(sorry za necroposting ale nevim jestli vic vadi tohle nebo zakladani temat ktery uz tu jednou sou
)
(sorry za necroposting ale nevim jestli vic vadi tohle nebo zakladani temat ktery uz tu jednou sou
Ibanez RG 350, Laney LX20
hrál jsem na tohle chvíli v kšeftě: http://www.audiotek.cz/product-39450-fe ... dard-black a moc mě to nenadchlo...
Hawk V jsem zatim nikde neviděl
Hawk V jsem zatim nikde neviděl
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
no já si všiml, že v audioteku v praze tam jich měly požehnaně ale teď už to může být jiné byl jsem tam na podzim