Nastavení krku
Pravidla fóra
Nastavení krku
Ahoj,chtěl bych se zeptat jak co nejlépe nastavit krk pro 12ky struny.Při hraní hodně přelaďuju od klasickýho ladění přes Drop D,C,A a podobně.Zajímá mě jestli krk tohle přelaďování ve zdraví vydrží anebo bych se měl zaměřit spíš na nižší ladění a nepřetěžovat ho.Doufám že neni vyloženě nutný chodit s tim ke kytarářovi... Dík za vaše poznatky a názory 
Ibanez GRG 270b
VOX AD30VT
VOX AD30VT
Re: Nastavení krku
12 je na standart fakt hodně...ale záleží taky na výstuze krku atd...ale budeš mu takhle dávat čoud...já mam na každý kytaře jiný struny kvuli ladění....
Re: Nastavení krku
Není, pokud nemá nějak extrémně vysoký dohmat a velké prohnutí. Ta výztuha to udrží v pohodě.Drobák píše:12 je na standart fakt hodně...ale záleží taky na výstuze krku atd...ale budeš mu takhle dávat čoud...já mam na každý kytaře jiný struny kvuli ladění....
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...