Konkrétně to je 70W s nějakým atypickým reprem, které je větší než 12, ale menší než 15
L-amp
Pravidla fóra
L-amp
Nemáte někdo zkušenosti s touhle značkou? Co to je zač, zpracování a jak to hraje? Na internetu toho moc vygooglit nejde.
Konkrétně to je 70W s nějakým atypickým reprem, které je větší než 12, ale menší než 15
Re: L-amp
Taky z toho inzerátu mám takový pocit, to ovšem nezanmená, že to nemůže hrát dobře. Záleží jak moc šikovnej elektrikář to dělal.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Dělá to jakýsi pan Laryš, mám dojem že je odněkud z Moravy nebo Slezska (ale to si nejsem zcela jist), Red Bull od něj měl preamp, prý to je vcelku ochotný člověk a nešika to teda není.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
není, čísla umím poznávat ;D tady z bazaru to neníBUDAJ-31 píše:neni to 200W hlava co je na bazary?ono skor vyzera ako nejaky Homemade
Jinak jediné co jsem vygooglil, že něco by se mělo prodávat v Ostravě u Sýkoráku, ale teďka si ani nevybavuju, jestli tam jsou někde hudebniny...
L-amp se koukám řeší nebo řešil na instrumento.cz. Když zagůůglíš ta ti to určitě ty témata najde.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jo dík, už jsem tam koukal je to názor proti názoru, nic moc objektivního jsem si z toho neodnesl. A hlavně se to zvrhlo v baterkové OT
Doufal jsem, že se najde někdo tady na fóru... Instrumento je jediné místo, kde je o L-amp nějaká zmínka.
Doufal jsem, že se najde někdo tady na fóru... Instrumento je jediné místo, kde je o L-amp nějaká zmínka.
Tak k tomuto tematu musim reagovat presto ze nejsem baskytarista...Dlouhou domu se mi doma vale koncovy zesilovac L-amp uprime dle meho nazoru je to horsi nez amaterska prace nechci pana Laryše nejak urazit ale zesak nehorazne brumel a kdyz se na to znamy dival tak se chytal za hlavu ze takove skolacke chyby uz dlouho nevidel...mozna ze se pan Laryš za ty roky zlepsil ale to co jsme mel ja byl naprosty hnus...
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10