klávesy casio WK3800
Pravidla fóra
klávesy casio WK3800
dobrý den vážení pánové. prosím o zaslání informace,jak ukládat data na kartu SD.vlastním casio WK3800.jestli se dají ukládat data přímo v klávesách, nebo přes počítač. proto, že tomu absolutně nerozumím prosím o radu.děkuji všem kdo mě to vysvětlí. petrpavel.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: klávesy casio WK3800
Strana E-88 manuálu.
P.
P.
Mám klávesy Casio WK 3800 , odpověď na tento dotaz mě též zajímala, bohužel jsem se jí nedočkala ! Na vámi určené stránce žádný návod není !!!!
Ještě podotýkám, že nejsem tak nemožná, abych si nedokázala přečíst manuál. Ten můj je bohužel napsaný velice fušersky a i když postupuji přesně podle něj kýženého výsledku se nedoberu. Vždy existuje nějaký fígl, který mi manuál zamlčí a ke kterému se musím dobrat sama. V tomto případě se mi to ani po půl roce nepodařilo. Poradíte ?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Magda: aniž bych znevažoval Vaší schopnost/neschopnost a věci související, tak si dovoluji upozornit, že na straně E88 opravdu žádný návod není
s tím se nedá nic než souhlasit, ale on zde začíná a pokračuje (kupodivu!!) na straně E89, přičemž následuje od strany E90 postup pro nahrávání souborů z SD karet (například) a dále ještě i přejmenovávání...
No nebudu to protahovat, ale s tímhle přístupem to v některých oborech daleko nedotáhnete, nezlobte se na mě
jo a ještě než dostanu vynadáno podruhé, tak se samozřejmě bavím o manuálu ORIGINÁLNÍM, stáhnutelným ze stránek http://www.casio.com.
Čili moje rada zní: pokud narazíte na zfušovanou věc v mateřském jazyce, odložte jí stranou a jukněte do originálu
Pokud ovšem i originální manuál káže bludy, nemohu dále sloužit a je třeba nalézt majitele WK3800 nástroje.
P.
No nebudu to protahovat, ale s tímhle přístupem to v některých oborech daleko nedotáhnete, nezlobte se na mě
Čili moje rada zní: pokud narazíte na zfušovanou věc v mateřském jazyce, odložte jí stranou a jukněte do originálu
P.
Máte pravdu v anglickém originále na vámi uvedených stránkách návod je. Sypu si popel na hlavu a omlouvám se. A hlásím že problém se mi podařil vyřešit !!! Díky.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem rád, že se to povedlo; upřímně řečeno mě nenapdalo, že by český překlad manuálu byl "zfušovaný" - ale asi jsem už zhýčkaný vlastními překlady nebo překlady u těch správných distributorů (kterým občas dělám korektury), kdy má český ekvivalent naprosto stejnou vypovídací hodnotu jako ENG originál.
P.
P.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Mno, pokud to "Casio", bylo zakoupeno někde v "Tescu"...

Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No teď už můžem trochu OT
nejde ani tak o to KDE byl daný HW/SW zakoupen, ale KDO je oficiální dovozce/distributor pro (zde) ČR. Samozřejmě pokud je to TESCO (nepředpokládám), tak je to chyba na jeho straně.
Pokud ovšem prodejce bere z jiného místa než od oficiálního dovozce/distributora, tak je samozřejmě starost o manuál na něm. No ono to ve výsledku může být i trochu složitější, chjojojo...
P.
Pokud ovšem prodejce bere z jiného místa než od oficiálního dovozce/distributora, tak je samozřejmě starost o manuál na něm. No ono to ve výsledku může být i trochu složitější, chjojojo...
P.