Zdravim.
Projizdel jsem todle forum a po dloooouhem prohledavani jsem nenasel odpoved, proto nove tema. Vlastnim tento aparatek a ikdyz efekt ke hrani moc nepotrebuju, rad bych nejakej zaradil do efektovy smycky. Jenze s ni to neni jednoduchy, protoze nedokaze vyradit pruchod signalu aparatem uplne a efektovany signal je potom vlastne slyset spolecne s neefektovanym a dela to akurat peknej binec. Resil a vyresil to tu nekdo? Dik za pripadne odpovedi.
Mesa dc-3 efektova smycka
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Mesa dc-3 efektova smycka
To asi nevyřešíš. Moje M/B F50 má taky efektovou smyčku, kde lze laborovat s nastavenín wet/dry od 10/90 do 90/10, nic víc prostě nevymyslíš. A teda při nastavení, aby smyčkou proteklo 90% signálu, ten čistý ani neuslyšíš.
Navíc jak tak koukám do manuálu k DC-3, tak tam by mělo jít nastavit poměr od 0/100 do 100/0, takže bys tenhle problém vůbec neměl mít.
Navíc jak tak koukám do manuálu k DC-3, tak tam by mělo jít nastavit poměr od 0/100 do 100/0, takže bys tenhle problém vůbec neměl mít.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008