Ahoj,
jsem sváteční hráč (již cca 25 let) a doteď jsem hrál na kytaru za 180,- Kčs. Rozhodl jsem se si k vánocům udělat radost. Oběhl jsem si obchody a zatím nejlépe mi zněly CPX 700 a Seagull M6GT. Yamaha CJ 12 se mi strašně líbí, ale nikde jsem ji neviděl. Nemáte s ní někdo zkušenost? Samozřejmě u vítám i zkušenosti se všemi uvedenými. Uvědomuji si, že je každá jiný typ, nicméně se řídím jen podle zvuku. Elektro nevyužiji, i když nikdy neříkej nikdy (mám syna:-). Hraju si pro sebe,téměř vše, ale převážně folk, country.
Díky Petr
Yamaha CJ12, Seagull M6GT, Yamaha CPX 700
Pravidla fóra
-
Petr Doubravský
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Yamaha CJ12, Seagull M6GT, Yamaha CPX 700
No jo, kdybych kupoval kytaru, dost pravděpodobně bych skončil u stejného výběru, jako ty. A u mě by vyhrál Seagull - všechno to jsou super nástroje, ale u toho Seagulla mám prostě pocit, že to zvukově má něco málo navíc. Takže nevím, jestli ti svým postřehem nějak pomůžu, je to jen čistě subjektivní pocit... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Petr Doubravský
Ahoj,
moc díky. Jsem ve stejné fázi:-) Jen mne mrzí, že jsem neochutnal tu CJ 12ku. Prostě ji nikde neměli.
Petr
moc díky. Jsem ve stejné fázi:-) Jen mne mrzí, že jsem neochutnal tu CJ 12ku. Prostě ji nikde neměli.
Petr
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ahoj,
v tomhle je bohužel český hudebník v nevýhodě, kopu zajímavých věcí si holt neozkouší. Je škoda, že na "tvé" požadavky by sedly všechny, takže nic nelze předem vyloučit. Ale nějak tak by mě to táhlou k dreadnoughtu
v tomhle je bohužel český hudebník v nevýhodě, kopu zajímavých věcí si holt neozkouší. Je škoda, že na "tvé" požadavky by sedly všechny, takže nic nelze předem vyloučit. Ale nějak tak by mě to táhlou k dreadnoughtu
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008