Bohužel jediný co to vydává ikdyž mám takřka vše na plno je pouze utlumený zvuk a kvákáníčko nikde ... pouze když na danou strunu nad snímačem opravdu hodně tvrdě brnku ... zakváká to a je to dobrý ... ale takhle hrát nemůžu , ničím si tím basu , respektive struny a prsty z toho bolí .... takže buď je to tím , že mám hooodně blbý snímače (tovární Washburn) když na to hraju normálně a nic .. pouze když do toho řežu tak něco ... nebo je chyba v něčem jiným , třeba káblu ... nebo blbý kombo .. to asi ne ... fakt nevím .... nevíte někdo ?
Syntesizér nehraje ..
Pravidla fóra
Syntesizér nehraje ..
Tak koupil jsem krom mulťáku ještě i syntesizér od Bossu konkrétně tento http://www.youtube.com/watch?v=QMbP3Yr2nmk a čekal jsem že to bude hrát podobně ...
Bohužel jediný co to vydává ikdyž mám takřka vše na plno je pouze utlumený zvuk a kvákáníčko nikde ... pouze když na danou strunu nad snímačem opravdu hodně tvrdě brnku ... zakváká to a je to dobrý ... ale takhle hrát nemůžu , ničím si tím basu , respektive struny a prsty z toho bolí .... takže buď je to tím , že mám hooodně blbý snímače (tovární Washburn) když na to hraju normálně a nic .. pouze když do toho řežu tak něco ... nebo je chyba v něčem jiným , třeba káblu ... nebo blbý kombo .. to asi ne ... fakt nevím .... nevíte někdo ?
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
BUDAJ-31
Re: Syntesizér nehraje ..
mne sa tato nieco stalo k som si kupil od Digitechu Envelope filter na basu.ked om to zapojil cez Muicman Stingray a kombo Marshall MB15 tak to hralo inak ako malo , tam za bolo vla vysok,bolo to take uplne ine,praskajuce,hnusne,...na inom kombe to hralo zase lepsie,inak...proste skus to zapojit bud na inom kombe alebo s inou basou
a naco si kupoval ten efkt a ten multak co mas,ked si mohol kupiut zato toho BOSSA 50B a tam by si mal vse aj tieto sintetizory,,,aj ked troska ine ale lepe ako ten line6
a naco si kupoval ten efkt a ten multak co mas,ked si mohol kupiut zato toho BOSSA 50B a tam by si mal vse aj tieto sintetizory,,,aj ked troska ine ale lepe ako ten line6
Tak Bossa 50B bych měl za ... nevím kolik teď stojí přesně ... kolem 6ti tisíc ... no toho Line6 Bass Poda kterej není zas tak špatnej , před rokem stál taky kolem 6tisíc jsem koupil jenom za 1,800kč což je dobrá cena ... a toho syntesizéra mě sehnal kamoš od někoho za 900,- novej ... nevím prej se zná s někým v musiccenteru v brně tak mi to vzal ...BUDAJ-31 píše:mne sa tato nieco stalo k som si kupil od Digitechu Envelope filter na basu.ked om to zapojil cez Muicman Stingray a kombo Marshall MB15 tak to hralo inak ako malo , tam za bolo vla vysok,bolo to take uplne ine,praskajuce,hnusne,...na inom kombe to hralo zase lepsie,inak...proste skus to zapojit bud na inom kombe alebo s inou basou
No takže říkáš že to může být kombem i basou ? Hm to je blbý .. páč já jsem teďka na tom s pěnezma blbě a kombo mám jen jedno a basu taky
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
BUDAJ-31
nevravim ze to bude tym ale mne sa toto presne to iste stalo tak vravim z vlastnej skusenosti ajked to je nahovno no...