Reprobedny Jamo nebo Zeck
Pravidla fóra
Reprobedny Jamo nebo Zeck
Zdravím,chci se zeptat,pro ozvučení menšího sálu do 100-150 lidí max. chci si pořídit reprobedny k powermixu Phonic 200w, 8 ohm. Nevím si poradit,2 x Zeck po 250w, 8 ohm( 3 pásma) basák 15" nebo 2 x Jamo po 200W, 8 ohm (2 pásma) basák 10" a k tomu ještě nějakou tu basovou bednu . Mate nějaké zkušenosti s těmito značky? Uvažoval jsem taky o RH Sound 300w ale nevím jak to hraje a co vydrží. Ty Zeck jsem slyšel že jsou španělský a už se nevyrábí tak nevím jak potom servis. Myslím si že pro: klávesy(keyboard), harmoniku nebo kytaru a 2x zpěv by ta apratura mohla vystačit, samozřejmě bedny nejsou nové, taky můžu do toho investovat jenom tak 10.000- 11.000 Kč. max. Těším se na vaše názory. Díky, Hans.
Naposledy upravil(a) 6hon0 dne 1.11.2009 16:16, celkem upraveno 1 x.
Re: Reprobedny Jamo nebo Zeck
Léta jsme hráli na Zeck 15/3,myslím,že hodně lidí potvrdí,že to hrálo dost dobře,je to už legendární box,Jamo znám jen na domácí kino.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Děkuji za odpověď, taky jsem už toho názoru , zn. Zeck bude jasnou volbou, akorát mi neni jasná jedna věc, co znamená : Power capacity W- AES 400 ? Výkon RMS/ MAX je mi jasný ale ale stimhle jsem se prostě ještě nesetkal. Štítek jsem osobně neviděl, taky jsem někde v inzeratu viděl uvedeno RMS menší než AES, je to možný? Diky, Hans.
Pardon ,omlouvám se a opravují : AES menší než RMS u toho výkonu. viz,[url]http://hudba.inzertal.cz/inzerce/zeck-15-htm-3-pasma . Děkuji za pochopení, Hans.