stojan na mikrofon

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Odpovědět
majmo

stojan na mikrofon

Příspěvek od majmo »

zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo z něčeho nedal dohromady stojan na mikrofon :) nechce se mi do něho teď zbytečně vrážet pár stovek. díky za infa
woro90

Re: stojan na mikrofon

Příspěvek od woro90 »

Do zkušebny? Hrana skříně a izolepa. Pro zpívajícího bubeníka stará hokejka, izolepa, kus provazu a židle vzhůru nohama. Na pódium takový bordel nepatří, pokud nemáš punkovou kapelu, která si na tom zakládá.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Pokud máš doma svářečku, pár tyčí nebo trubek, širgpapír, sprej atp, nevidím v tom velkej problém...
ohryzek36

Příspěvek od ohryzek36 »

Kdysi jsem cosi podobného taky řešil - ono to sice svařit v něčeho jde, ale proti kupovaném stojanu to bývá nic-moc řešení - hlavně když jde o skládání a rozkládání, stojanu, různé nastavování výšky nebo délky šibenice :roll:

Ale samozřejmě, že stojan typu židle -> smeták -> mikrofon se za hojného doplnění izolepou dá v případě nouze ve zkušebně použít, jen to není vždy 100% -tní (zvlášť, když to třeba na chudáka bubeníka spadne v polovičce 5-minutové písničky, kterou musíme dohrát celou) :twisted:
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Mám takovej pocit, že asi bude fakt lepší si nějaký koupit než ho vyrábět. Na bazaru ho určitě seženeš fakt az pár stovek a ten vyrobený sice může fungovat, ale většinou to není úplně ono. I když se šikovnýma rukama se dá určitě udělat i hodně dobrej stojan. Ale za ten určitě taky něco málo zaplatíš. Takže to vyjde podlě mě dost šul nul.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“