ltd-esp100qm +snimace emg nebo cort evl Z6

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
halys

ltd-esp100qm +snimace emg nebo cort evl Z6

Příspěvek od halys »

zdravim vsechny

chtel bych se zeptat co by bylo zvukove lepsi mam http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-EC100 ... e/:3:29762

budto bych teda predelal na te co mam snimace na aktivky emg81 +60 a nebo bych koupil
http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-Z6-B ... e/:3:15159

jinak heavy metal stil metallica

dekuji za odpovedi
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Re: ltd-esp100qm +snimace emg nebo cort evl Z6

Příspěvek od mycountry »

Já bych to předělal, už jenom proto, že se mi ty černé Corty nelíbí, ale na druhou stranu moje zkušenosti s LTD kolem 7k jsou velice špatné, jednou už jsem si chtěl podle obrázku koupit nějaké HSS Mko s FR a javorovým hmatníkem, ale na živo jsem nemohl uvěřit, proč mi strkají hnus srovnatelný se staggem, ale za o dost větší peníze... Ten Cort bude asi určitě lepší... to ale nic nemění na tom, že je hnusný :lol:
halys

Příspěvek od halys »

no me se ta cortka zas libi treba a na zadny jiny za 11-12 asi aktivky nebudou kdybys o naky vedel tak napis

edit : jinak kdyz sem ju kupoval stala 10000 ale ted sly ceny tech ltd nak dolu :D
Naposledy upravil(a) halys dne 27.11.2009 20:28, celkem upraveno 1 x.
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
woro90

Příspěvek od woro90 »

Já bych se na tvém místě rozhodoval podle krku - pokud ti vyhovouje ten co máš, přezbrojil bych stávající kytaru, pokud by ti více vyhovoval jiný, šel bych do nové kytary. A mně LTD také přijde dost předražené, měl jsem pár kousků v ruce a za ty peníze se dají sehnat lepší kytary.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
halys

Příspěvek od halys »

jj no nevim pojedu si ji v nejblissi dobe zkusit do Brna este sem uvazoval o bazaru ale nic s aktivkama tam nebylo
halys

Příspěvek od halys »

jinak jeste sem se dival po jinejch kusech a http://www.musiccenter.cz/Ibanez-ART320 ... e/:3:31315 tato ibanezka me celkem zaujala snimace asi nebudou tak kvalitni jako emg ,ale zase telo magahon a snimace se daji pak vymenit ze telo asi tezko budu menit :D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Ten Cort je zvukove docela fajn ale dost me na nem vadi je takova patka na konci hlavy, kvuli tomu sem zavrh vsechny kytary co je maji, je to naprosto nepouzitelny pro me.Ale treba tobe to sedne.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“