Zesílení zpěvu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Piskot

Zesílení zpěvu

Příspěvek od Piskot »

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat pouze na toto: Je možné zesílit zpěv pomocí dynamického mikrofonu shure pouze přes starý zesilovač a pasivní bednu. Na zesilovači asi určitě nebude mikrofonní vstup, je pak možné požít redukci na jack? Poleze z toho něco? Děkuju moc za pomoc.
woro90

Re: Zesílení zpěvu

Příspěvek od woro90 »

Piskot píše:Ahoj. Chtěl jsem se zeptat pouze na toto: Je možné zesílit zpěv pomocí dynamického mikrofonu shure pouze přes starý zesilovač a pasivní bednu. Na zesilovači asi určitě nebude mikrofonní vstup, je pak možné požít redukci na jack? Poleze z toho něco? Děkuju moc za pomoc.
Poleze z toho spousta šumu a možná trochu zpěvu. Na dynamický mikrofon je potřeba předzesilovač.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Zesílení zpěvu

Příspěvek od Nero »

Tak v tom "zesilovači" klidně nějaký předzesilovač může být, neříká, že jde jen o power-amp. Nicméně o jeho vhodnosti na zesílení signálu z mikrofonu lze diskutovat...

Piskot: redukci nekupuj, kup rovnou kabel XLR - Jack
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“