Cort GB 24

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Medek.h

Cort GB 24

Příspěvek od Medek.h »

Zdar,
pořád hledám na bazaru svojí první basu a narazil jsem na jednu která se mi poměrné líbí.
Je to Cort GB 24 je to vzhledem poměrné zajímavá basa - kobylka a snímač je musicmanovskej a to se mi na tom poměrně líbí protože se mi strašně líbí musicmany (cenově dostupnější sou spíše kopie :-). Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá s touto basou nějaké zkušenosti. Našel jsem poměrně zajímavý inzerát na aukru:

http://aukro.cz/item837266802_baskytara ... bx300.html

Je mi jasný, že třeba ten aparát co prodejce dává k tomu neni náká extra třída ale na začátek by to mohlo stačit ne? Kombo je Behringer BX300 a má 30W výkon.
Co vy na to? Je to v aukci od 3000 tak kdyby to nešlo nák extra vysoko bylo by to za tu cenu zajímavý? Co myslíte?
Děkuji za jakýkoliv váš názor.
Basy: MM Sterling Ray35 - Natural, Ibanez + Fender Japan 62'' pickups
Efekty: NurseQ AutoWah (HM)

Aparát: Gallien Krueger 1001RB-II + Gallien Krueger 212NEO
LUCIFER (black-death)
Youtube bass-kraviny :)
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: Cort GB 24

Příspěvek od Mirus »

Myslím že buď tuhle Cortku , nebo podobnou JB Cortku tu na fóru někdo má. Celkově to všici chválí , nikdo nenadává , takže tím že to koupíš , nic nepokazíš , časem můžeš ještě vylepšit výměnou snímačů. Dyžtak se poptej kdo tu Cortku tu má ...

No to kombo na doma bohatě stačí .. možná zvuk bude moc obyčejnej , tak kup nějakej mulťák , nebo overdrive a určitě si zařádíš .. :wink:
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mirus píše:Myslím že buď tuhle Cortku , nebo podobnou JB Cortku tu na fóru někdo má. Celkově to všici chválí , nikdo nenadává , takže tím že to koupíš , nic nepokazíš , časem můžeš ještě vylepšit výměnou snímačů. Dyžtak se poptej kdo tu Cortku tu má ...

No to kombo na doma bohatě stačí .. možná zvuk bude moc obyčejnej , tak kup nějakej mulťák , nebo overdrive a určitě si zařádíš .. :wink:
Mulťák jo, tam si něco nastavíš (EQ, simulace, apod ...), ale čistě overdrive bych doporučil jen kdyby se chtěl věnovat jen určitému stylu muziky. Třeba crossoveru ... Nevidim žádný smysl použití na doma na zkoušení. Ty Mirusi cvičíš doma přes zkreslní?
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Pepe píše:
Mirus píše:Myslím že buď tuhle Cortku , nebo podobnou JB Cortku tu na fóru někdo má. Celkově to všici chválí , nikdo nenadává , takže tím že to koupíš , nic nepokazíš , časem můžeš ještě vylepšit výměnou snímačů. Dyžtak se poptej kdo tu Cortku tu má ...

Mulťák jo, tam si něco nastavíš (EQ, simulace, apod ...), ale čistě overdrive bych doporučil jen kdyby se chtěl věnovat jen určitému stylu muziky. Třeba crossoveru ... Nevidim žádný smysl použití na doma na zkoušení. Ty Mirusi cvičíš doma přes zkreslní?
Já to myslel tak , že s tím se vyblbne , samozřejmě že se to nehodí na doma .. Jinak co mám PODa od Line6 tak tam krom těch efektů a presetů co jsem si upravil a trsátkem hrajou opravdu slybně , tak ano , většinou z toho mulťáku využiju zkreslení typu Big Muff a tak .. ale to je jen na nějaký kravinky případně na sóla ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“