Elektro - akustika IBANEZ TCY 20081 RD

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
burst_into_fire

Elektro - akustika IBANEZ TCY 20081 RD

Příspěvek od burst_into_fire »

Zdravím

Strašně mě zaujala tato akustika ale krom popisu který byl u něho tak vlastně o ní nic nevím...jak hraje zda je cena přiměřená kvalitě či dojmy z hraní...:-).Nemáte někdo s touto kytarou zkušenosti a řekl mi svůj posudek?A nejlíp jestli máte někdo k dispozici např. aji Video ukázku..x).

odkaz ke kytaře

Kód: Vybrat vše

http://kytary.cz/ibanez-tcy-20081-rd/HN101754/
Díky
Tom350

Re: Elektro - akustika IBANEZ TCY 20081 RD

Příspěvek od Tom350 »

Nehrál jsem na ni. Ale dle velikosti a tvaru těla akustický zvuk nebude nic moc. Zase při hraní přes snímač nemusí tolik vazbit. Na druhou stranu je otázka jak kvalitní snímač to bude.
Kdybych měl takový nástroj, tak to bude kytara na velmi úzké využití. A raději bych volil něco jako ovation.
Tohle je dost o vzhledu...
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

Myslím,že tato kytara je primárně přímo určená k hraní na podiu a s jejím akustickým využitím se počítalo minimálně.Proto bude elektronika pro tyto účely jistě vyhovovat,dnes už to není o tom,že musíš hrát na koncertech nástroj od 20tis nahoru,ale zaplať pánbuh za to,že se dělají právě takovéto kytary.Já sám mám něco trochu podobného i cenově,jen od jiné značky a musím říct,že mi to na koncertech vyhovuje jak zvukově,tak při hraní.Ovation je pro mě muž moc hamatný.Samozřejmě pokud by jsi hrál folk,nebo v nějakém komorním tělese,tak můžeš mít něco většího. :mrgreen:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, hraje to akusticky mnohem líp než ty různý stratocousticy a podobně, je to i použitelný i na akustické hraní, ale přece jen - víc si to poradí s tou elektrifikovanou podobou zvuku. Takže dost záleží na tom, k čemu tu kytaru chceš, od toho se dá teprve odvíjet, jestli to je vhodný nebo nevhodný nástroj.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“