Cort Earth 200 nebo LAG 4S200D

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
VojtaJ

Cort Earth 200 nebo LAG 4S200D

Příspěvek od VojtaJ »

Tak že se omlouvám. Uznávám, že můj předchozí příspěvek byl takový neslaný nemastný a nejasný. Pokusímse to definovat lépe. Hledám akustiku dreatnought bez elektriky kolem 6000,- a vybírám v zásadě ze dvou:
Byl jsem skoro rozhodnut pro Cort EARTH 200, ale po tom, co jsem si tu přečetl o značce LAG, jsem přidal do výběru ještě 4S200D od této firmy. Které byste dali přednost? Půjdu si je sice ještě vyzkoušet, ale rád bych znal Váš názor. Nebudu jí tahat po čundrech nebo k vohni (Na to mám překližkovou), ale chtěl bych jí do bytu, max. na chatu. Prostě do nenáročných podmínek.
Jsem samouk a hraju hlavně Country, folk a trampský.
Předem dík za názory.
Vojta

(PS: Jen připomínka. Pokud je někdo z Jižních Čech, tak kytary LAG mají na vyzkoušení v celkem solidním výběru v hudebninách u Černé Věže v Českých Budějovicích.)
LAG 4S300D - Můj cedrovej miláček. Nejkrásnější kytarka, jakou znám a k tomu suprovej zvouček :-))
HOHNER HW350 - Překližková na tahání, ale hraje docela slušně.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Cort Earth 200 nebo LAG 4S200D

Příspěvek od Nero »

Když si je půjdeš ozkoušet, tak sám uvidíš a uslyšíš, co bude lepší :wink:

Nicméně osobně bych volil LAG. Mám jen zprostředkované zkušenosti, osobně jsem na něj nehrál, ale recenze i od zkušených hudebníků jsou velmi kladně, známý má konkrétně tento model a chválí si ho.

Na druhou stranu, ten Cort je kvalitní nástroj, ale pro mě trochu bez duše - hraje to hezky, ale pro mě nudně. Ale to je pouze a jen otázka vkusu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“